Flexibel bereikbaar op vast nummer met gnTel

Het Nieuwe Werken is steeds meer in opkomst. We willen steeds beter en flexibeler bereikbaar zijn. Communiceren doen we onder het mom van ‘het Nieuwe Werken’ niet meer vanuit de bureaustoel op kantoor, op vaste tijden en vanaf vaste plekken.

Een dag thuiswerken, voor een inspirerende omgeving naar een café of vanuit het buitenland aan de slag, het kan allemaal. En het wordt steeds eenvoudiger dankzij de vele apps en mobiele services. Waar het Nieuwe Werken toeneemt, neemt ook de behoefte aan flexibele communicatie- en bereikbaarheidsoplossingen toe.

Zakelijke telefonie gaat vooral om professioneel bereikbaar zijn voor je klanten en een vast telefoonnummer straalt daarbij vertrouwen uit. Of je nu ZZP’er bent of als ondernemer veel onderweg bent, soms kan of wil je niet bereikbaar zijn op je 06-nummer.

Toch wil je graag flexibel en ook professioneel bereikbaar zijn voor klanten. Maar hoe combineer je nu een vast telefoonnummer met de toenemende behoefte om flexibel te kunnen werken? Met VoIP is een vast nummer al lang niet meer gebonden aan een vaste lijn.

 

De oplossing
Met het gnTel VoIP platform is het mogelijk om op een vast nummer bereikbaar te zijn, zonder dat je een vaste telefoon nodig hebt. Met deze dienst ben je als ondernemer professioneel bereikbaar op een vast telefoonnummer.

Je krijgt de beschikking over een vast, regionaal telefoonnummer met een welkomsttekst voor de beller, een voicemail-2-email en een App om alle instellingen te beheren. Je kunt zelf instellen wanneer of op welke tijden je je vaste nummer doorgeschakeld wilt hebben naar bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

Komt het even niet uit, dan stel je online of via je smartphone in dat de beller doorgeschakeld moet worden naar de voicemail of een ander telefoonnummer. Spreekt de beller een voicemail in, dan ontvang je deze als e-mail.

Deze bereikbaarheidsdienst voor flexibele ondernemers is te combineren met elke mobiele provider en een bestaand telefoonnummer kan worden meegenomen. Op deze manier ben je als ondernemer altijd bereikbaar! 

Wil je ook kunnen uitbellen met je vaste nummer? Dat kan met de gnTel FlexMobile App voor je smartphone. Zo heb je overal en altijd je vaste telefoon bij de hand.


Kijk voor meer informatie op:

Gerelateerde berichten...

X