Innovaties voor uw beeldweergave

De ontwikkelingen van beeldvormende technieken in de gezondheidswereld hebben mogelijkheden opgeleverd die het lichaam nauwkeuriger dan ooit in kaart kunnen brengen. In verreweg de meeste gevallen is beeldvorming via röntgen, CR- of MRI-scans, echografie of endoscopie tegenwoordig een vast onderdeel van de procedure om een diagnose te maken.

Daarom is het van groot belang dat nauwkeurig gemaakte beelden door de betreffende modaliteit ook even nauwkeurig voor diagnose worden weergegeven. Monitoren die worden gebruikt om deze beelden te tonen moeten daarom niet alleen voldoen aan kwaliteitsstandaarden, maar ook aan specifieke vereisten van de betreffende onderzoeksmethode. Met de RadiForce- en CuratOR-serie heeft EIZO medische monitoren en oplossingen ontwikkeld, die exact aansluiten op deze vereisten en helpen bij het stellen van een nauwkeurige diagnose.

Eenvoudig en ongehinderd werken

De nieuwe RadiForce RX660 Multi Modality monitor biedt een superhoge resolutie in combinatie met een groot beeldschermoppervlak en meerdere aansluitmogelijkheden. Dat betekent dat u meerdere opnamen tegelijkertijd op het beeldscherm kunt weergeven en vergelijken zonder storende randen in het midden. Ook kunt u informatie van twee computers op de monitor tonen.

De beelden worden naast elkaar, Picture-by-Picture, weergegeven. De volgorde van de beelden kunt u zelf bepalen. De Hide & Seek-functie laat het picture-in-picture venster zien, dat eenvoudig verdwijnt wanneer u het niet gebruikt. Door met de muis naar de hoek van de monitor te bewegen, haalt u dit venster direct weer tevoorschijn, zodra dat nodig is. Op die manier heeft u rapporten, patiëntendossiers en andere informatie snel en efficiënt binnen handbereik, zonder dat u een extra monitor nodig heeft.

De RadiForce-serie is in staat een diversiteit aan beelden zoals, CR, DR, MR, CT en echografie weer te geven. Daarnaast is het mogelijk om met een bijzonder hoog detail mammografiebeelden te tonen.

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op met EIZO voor een vrijblijvende afspraak en/of test opstelling via 040-7600360 of info.nl@eizo.com.

www.eizo.nl

Gerelateerde berichten...

X