IT Galaxy 2019, de tiende editie van PQR’s kenniscongres

Op 29 oktober organiseert PQR voor de tiende keer alweer het kenniscongres ‘IT Galaxy’. IT Galaxy is inmiddels een begrip in IT landschap. Het event geeft inzichten in de nieuwste IT-technologieën, -oplossingen en -concepten om zakelijke doelstellingen te kunnen realiseren. Net als in de voorgaande negen edities voert de inhoud de boventoon in het grote en diverse aanbod aan technische en strategische sessies. It Galaxy biedt een dag vol waardevolle informatie, unieke oplossingen en inspiratie.

 

De zin en onzin van Managed Services

De openings-keynote wordt verzorgd door Marco Gianotten, oprichter van Giarte en alom gezien als de bedenker van de XLA (Xperience Level Agreement). Gianotten bespreekt de zin en onzin van Managed Services: wat kan het goed inrichten van een Managed Services-organisatie betekenen voor uw bedrijf? Andreas van Wingerden, Senior Manager Sales Engineering bij Citrix, legt in de tweede keynote uit hoe de Citrix Workspace er met zijn intelligentie voor zorgt dat werkomgevingen eenvoudig, voordelig en bovenal veilig zijn, en hoe deze kunnen voldoen aan de strenge vereisten van vandaag de dag.

 

Theorie én praktijk

In verschillende tracks – Business & IT, Networking & Security, Datacenter, Workspace of SpaceHub (het nieuwe en complete hybride cloudplatform van PQR) – kunnen deelnemers break-out-sessies volgen die inspelen op herkenbare IT-uitdagingen. Bijvoorbeeld: ‘Do’s en Don’ts, van beheer naar regie’, ‘Hacks en datalekken: blijf cybercriminelen een stap voor’ of ‘Werken via de browser: uw werkplek klaar voor de toekomst’. Daarnaast hebben deelnemers de mogelijkheid om in het Hands-On lab te ontdekken hoe technische implementaties van VMware, Nutanix en Aruba in de praktijk werken.

Er is niet alleen een inhoudelijk programma, vanzelfsprekend is er ook ruimte voor ontspanning. Zo is er een IT-markt waar men kan netwerken met tal van partners. Door middel van live printing kan iedere deelnemer zijn/haar eigen t-shirt laten bedrukken door de Katoenfabriek en is er een afsluitende sessie die een kijkje geeft in de wereld van de autosport.

In tien jaar tijd heeft PQR met IT Galaxy een succesvol jaarlijks evenement neergezet met een groeiend aantal bezoekers op zoek naar kennis en inspiratie. Omdat PQR hierbij elk jaar samenwerkt met een breed scala aan technologiepartners zoals Citrix, HPE, VMware en Nutanix krijgen deelnemers een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijke IT-oplossingen en wat zij kunnen betekenen voor hun organisaties.

 

Inschrijven?

IT Galaxy is hét kennisevent van het jaar. Het event richt zich op IT-beslissers en mensen die betrokken zijn bij IT en IT gerelateerde vraagstukken. Deelname aan IT Galaxy is gratis, aanmelden is vereist. Dit kan via www.it-galaxy.nl.

Datum: 29 oktober 2019

Tijd: 9.30 uur – 16.00 uur

Locatie: Midden Nederland Hallen

 

 

Gerelateerde berichten...

X