Ondersteunende diensten (kosten)efficiënt ingericht

Om u optimaal te kunnen richten op uw primaire taak, het verlenen van uitstekende zorg, dienen uw ondersteunende processen goed te zijn georganiseerd. Medische en andere apparatuur, hulpmiddelen, faciliteiten en it-assets zijn letterlijk van levensgroot belang. Reden om gedegen onderhoud en beheer topprioriteit te geven. Ook de overheid (Inspectie voor de Gezondheidszorg) onderschrijft het belang door de introductie van het Convenant ‘Veilige toepassing van Medische Technologie’. Tegelijkertijd wordt echter ook verwacht dat de zorgverlening steeds efficiënter en tegen lagere kosten wordt uitgevoerd. Een tweestrijd waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd. Hoe zorgt u ervoor dat de ondersteunende processen binnen uw organisatie optimaal functioneren? Heeft u inzicht in en grip op de kosten van uw afdeling?

Professionele business software, zoals de software van Ultimo, maakt het mogelijk om op effectieve wijze met deze vraagstukken om te gaan. De software kan u een passende oplossing bieden om facility, it-service en maintenance management, al dan niet geïntegreerd, naar een hoger niveau te tillen en beter te stroomlijnen.

Zorgspecifieke functionaliteit

Bij een groot deel van de Nederlandse ziekenhuizen, oudereninstellingen, verpleeginstellingen en private zorgondernemingen wordt reeds gebruik gemaakt van de Ultimo software. Ultimo Software Solutions heeft deze uitgebreide ervaring in de zorgsector benut door specifieke zorgfunctionaliteit aan de software toe te voegen, zoals de module Medische Technologie (conform richtlijnen NVZ). Deze module stelt ziekenhuizen in staat om de veiligheid te vergroten door adequaat risicomanagement en periodiek onderhoud van medische technologie en instrumenten. De module Verhuuradministratie is daarnaast een passende oplossing voor zorginstellingen om te kunnen voldoen aan de regelgeving met betrekking tot de extramuralisering (het scheiden van wonen en zorg). Tot slot zijn er interfaces ontwikkeld op het gebied van bestelsystemen, RFID-tags en testapparatuur.

Vakbeurs Zorg & ICT

Bezoek Ultimo tijdens de vakbeurs Zorg & ICT van 5 tot en met 7 april 2016 in de Jaarbeurs Utrecht.
Laat u op de stand, D070, uitgebreid bijpraten over de mogelijkheden voor uw organisatie, of ontvang een live demonstratie.

Meer informatie:

Ultimo Software Solutions bv
E-mail: info@ultimo.com
Telefoon: +31(0)341-423737

 

 

Gerelateerde berichten...

X