Perfecte uitrusting voor teleradiologie

Een radioloog hoeft tegenwoordig niet meer in het ziekenhuis aanwezig te zijn om een diagnose te stellen. Met behulp van de juiste technische apparatuur kan hij dit ook doen vanuit huis of vanuit zijn eigen radiologiepraktijk als dienstverlener voor andere praktijken en ziekenhuizen. Diagnoses worden steeds vaker op deze manier gesteld, ook omdat alle betrokkenen hierdoor aanzienlijk op tijd en kosten voor patiëntenzorg kunnen besparen.

 

Accurate diagnoses stellen

De professionele EIZO RadiForce monitoren bieden de perfecte eigenschappen voor het stellen van accurate diagnoses aan de hand van teleradiologie. Ze overtuigen met een voortreffelijke beeldkwaliteit en dankzij de geïntegreerde sensoren is het maken van een automatische constantheidstest mogelijk. De EIZO-kwaliteitsbewakingssoftware RadiCS, die gebruiksvriendelijk en intuïtief te bedienen is, zorgt voor de waarborg, controle en aanpassing van de medisch vereiste beeldkwaliteit. Hierdoor is de radioloog zelf in staat om constantheidstesten, zoals een luminantie en de DICOM-luminantiekarakteristiek test alsmede een visuele inspectie uit te voeren.  Dit maakt dure en tijdrovende controles door een externe dienstverlener overbodig.

 

Speciaal voor teleradiologie

Speciaal voor gebruik in de teleradiologie raadt EIZO de modellen MX315W (4K, 8 megapixel, kleur) en RX250 (2 megapixel, kleur) aan. Beide EIZO RadiForce modellen bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding, en dankzij hun uitstekende technische eigenschappen optimale voorwaarden voor de nauwkeurige weergave van radiologische beelden. Met als resultaat een accurate diagnose.

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op met EIZO voor een vrijblijvende afspraak en/of testopstelling via 040-7600360 of info.nl@eizo.com.

 

Gerelateerde berichten...

X