Xerox sluit partnership met Interoffice

v.l.n.r. de twee accountmanagers van Interoffice voor de Xerox-lijn: Eddie Bousema en Lucas Luider en rechts Sander Poel, Channel Businessmanager bij Xerox
v.l.n.r. de twee accountmanagers van Interoffice voor de Xerox-lijn: Eddie Bousema en Lucas Luider en rechts Sander Poel, Channel Businessmanager bij Xerox

Interoffice, leverancier van kantoorinrichting, kantoorartikelen en print- en softwareoplossingen, heeft een partnership gesloten met Xerox. De multi-brand reseller uit Winschoten biedt vanaf nu een nieuw totaalconcept voor kantooromgevingen, waarbij meubels, printers, hard- en software en supplies als één pakket kunnen worden afgenomen. Interoffice zal het complete portfolio van Xerox voor de kantoormarkt als onderdeel van haar totaaloplossing gaan aanbieden. Daarnaast zal Interoffice zich toeleggen op het implementeren van workflow-toepassingen gebruikmakend van het Xerox softwareportfolio.

Interoffice heeft grote plannen met de afdeling en hierdoor gekozen om Interoffice Document Solutions B.V. per 1 januari 2014 als separaat bedrijf onder de Interwinngroep te plaatsen.

“Groei in printing vormt een belangrijk onderdeel van onze strategie”, aldus Thijs Helmers, directeur van Interoffice. “Door de samenwerking met Xerox vergroten wij ons aanbod op het gebied van printoplossingen en zijn we in staat de noordelijke regio van Nederland een uitermate breed totaalconcept voor kantooromgevingen aan te bieden.”

“We hebben ons als doel gesteld het MKB optimaal te bedienen en dat is alleen mogelijk door een substantiële groei in het kanaal”, aldus Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “Of het nu gaat om printers of oplossingen, wij willen onze partners helpen zich te onderscheiden met onze producten, waarmee zij hun klanten kunnen helpen nog beter te ondernemen. Voor Xerox betekent de overeenkomst met Interoffice de volgende stap in de kanaalstrategie, waarmee we onze positie in deze regio verstevigen.”

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...