Big Data Expo in Utrecht: Mis het niet!

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober vindt in de Utrechtse Jaarbeurs de Big Data Expo plaats. Een bijzonder belangrijk evenement voor wie zijn bedrijfsrendement serieus wil verbeteren. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat toegepaste big data daartoe bijdraagt.

Nog altijd blijft het toepassen van geavanceerde Business Intelligence met big data voor veel bedrijven moeilijke materie. Dat is niet verwonderlijk als we bedenken dat het een serieus specialisme is, waarmee niet iedere ict’er zomaar overweg kan. De hoeveelheid data groeit snel, verandert voortdurend en is diffuus en ongestructureerd van aard. Om overweg te kunnen met zeer grote, ongestructureerde, niet relationele dataverzamelingen is dan ook veel kennis en kunde nodig.

Eenmaal in staat om een grote hoeveelheid beschikbare data binnen de juiste context goed te begrijpen, biedt het veel relevante en bruikbare informatie voor de bedrijfsvoering. De tweedaagse vakbeurs Big Data Expo geeft aan bedrijven en instellingen de mogelijkheid om hun kennis en kunde te presenteren aan een grote groep specifieke bezoekers die op zoek zijn naar oplossingen om hun data relevant te maken.

Exposanten en lezingen

De beursvloer wordt enerzijds ingericht met exposanten die zich middels een stand willen presenteren en anderzijds zijn er verschillende zalen waar een doorlopend lezingenprogramma zal plaatsvinden. Keynote-lezingen worden afgewisseld met lezingen van exposanten. Het Keynote-programma beslaat een breed aanbod aan lezingen, enerzijds branchegerelateerd zoals bijvoorbeeld ‘Big Data in Finance’ of ‘Big Data in Retail’ en anderzijds onderwerpgerelateerd zoals bijvoorbeeld ‘Big Data en Privacy’. Op de website vindt u het hele programma.

Waarom bezoeken?

Er zijn vijf overtuigende redenen om de Big Data Expo te bezoeken.

  1. Verbreed en verdiep uw kennis in één of twee dagen

In diverse zalen worden vele inspirerende sessies verzorgd door een grote diversiteit aan sprekers uit binnen- en buitenland.

  1. Oriënteer op het grootste aanbod big data oplossingen van de Benelux

Laat u vrijblijvend adviseren door bedrijven en instellingen met producten en diensten die de hele breedte van big data beslaan.

  1. Ga in gesprek en wissel ervaringen uit met vakgenoten

Big Data Expo biedt de ideale mogelijkheid om te netwerken met duizenden professionals uit uw vakgebied.

  1. Van doelgericht bezoek tot algemene oriëntatie

De Big Data Expo biedt werkelijk alles voor de leek én voor de expert. Voor iedere voorkeur en niveau zijn er sessies.

  1. Leer hoe big data een grote rol kan spelen

Krijg inzicht in wat big data is en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Het programma van alle sprekers.

 

 

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X