Cybercrimecongres Out Of Business met Danny Mekić

Danny Mekic

Danny Mekić is een van de topsprekers tijdens het cybercrimecongres Out of Business. Dit gratis braintainment congres vindt plaats op woensdagavond 6 november. Met daarin alles over de invloed van cybercrime en typisch menselijk gedrag op ondernemen in deze tijd.

Technologie- en innovatie-expert Danny Mekić (32) is één van de meest gevraagde sprekers van Europa. Ook tijdens Out of Business spreekt hij over innovatie, technologie en klantgericht ondernemerschap.

Het congres vindt plaats in Cultuurkoepel in Heiloo. De organisatie is in handen van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC). Out of Business is bedoeld voor ondernemers, IT- en kwaliteitspecialisten, overheden en bestuurders.

 

Van binnen

“Het gevaar komt van binnen,” aldus Peter Hoes, bestuursvoorzitter van het RPC. “Cybercrime heeft een steeds grotere invloed op de samenleving. Steeds vaker is het MKB slachtoffer. Ondertussen heeft maar liefst 90% van de ondernemers zijn internetbeveiliging niet op orde. Dit gaat over samenwerken, afspraken maken en over gedragsverandering.  Tijdens het congres zetten we struisvogelpolitiek om in bewustwording en het ondernemen van actie. Tijdens het congres wordt veiligheid een beleving met een serieus maar hoog entertainmentgehalte!”

 

Menselijke factor

Een unieke mix van theater, talkshow, les en verbinding wordt tijdens het avondcongres ingezet om het publiek doeltreffend in actie te laten komen. Daders, slachtoffers en experts gaan in op de do’s en don’ts.

Maarten Witte geeft vanaf 19:00 uur het podium in Cultuurkoepel Heiloo aan drie inspirerende sprekers. Vanaf 18:00 uur kunnen de aanwezigen eerst kosteloos gebruik maken van een uniek buffet. Op het menu staan bijvoorbeeld ‘fishing’ (makreel), ‘fire walls’ (pittige zalm), kruidige ‘gehacktballen’ en ‘what-sapjes’.

 

Danny Mekić

De eerste lijnen worden uitgezet door technologie- en innovatie-expert Danny Mekić (32), één van de meest gevraagde sprekers van Europa over innovatie, technologie en klantgericht ondernemerschap. Mekić helpt toonaangevende organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden. Hij ontwerpt een visie op de wereld van morgen en helpt effectieve innovatiestrategieën te implementeren. Hij gebruikt hierbij technologie om vernieuwende producten, diensten, klantervaringen en manieren van werken te ontwikkelen.

De expert beseft dat risico’s door de menselijke factor niet uit te sluiten zijn. “Maar niks doen kan niet. Het is simpelweg de plicht en de taak van het bedrijfsleven om belangrijke gegevens te beschermen tegen kwaadwillenden.”

 

Christian Kromme

De veelgevraagde futurist, visionair, TEDx-spreker en auteur Christian Kromme vertelt tijdens zijn inspirerende keynote hoe organisaties kunnen profiteren van de nieuwste technologische veranderingen. De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp: Humanification.

Kromme: “Organisaties moeten denken als surfers om te beseffen waar de volgende grote golf van technologische verandering breekt. Dit helpt organisaties om succes te halen uit deze nieuwe toekomstige veranderingen. Tijdens het congres helpen we de aanwezigen om in een andere richting te denken.”

 

Victor Lamme

Ook Victor Lamme spreekt tijdens ‘Out of Business’. De hoogleraar cognitieve neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam is een expert op het gebied van perceptie en bewustzijn. Hij is partner in Europa’s eerste neuromarketing onderzoeks- en adviesbureau Neurensics. Zijn lezing ‘veiligheid in het brein’ zet aan tot gedragsverandering door effectief ‘op de goede knoppen te drukken’ in het brein van mensen.

Reserveren kan via de website.

 

Gerelateerde berichten...

X