De Nederlandse registratie voor HIMSS19 is geopend!

Orlando, Florida, 11-15 februari 2019

Aankomend jaar komen ruim 45.000 partijen uit het gehele zorg-ecosysteem samen tijdens ’s werelds grootste digitale zorgcongres: HIMSS19. Het meerdaagse evenement opent de weg naar nieuwe oplossingen voor uitdagingen in de zorg, maakt regionale en grensoverschrijdende samenwerkingen mogelijk, toont innovaties in beleid, producten en services en bereidt bezoekers voor op transformaties in de zorg.

 

Thema: “Schaarste brengt nieuwe kansen”

Ook dit jaar verzorgt de HIMSS Dutch Community (Nictiz, VMBI & Cognicum) een interactief inhoudelijk programma bestaande uit extra kennissessies, netwerkmomenten en social events voor de Nederlandse delegatie die meereist naar HIMSS19. Het thema van dit jaar betreft een zeer actuele uitdaging binnen de zorg: schaarste, en in het bijzonder de kansen die dit met zich meebrengt. Er is volop inspiratie aan de hand van relevante sprekers die innovatief aan de slag zijn gegaan met uitdagingen rondom schaarste. Lees meer

 

Openingskeynote: “Bold visions for a healthier society”

De CEO van de nieuwe zorgventure van Amazon, Berkshire Hathaway & JP Morgan Chase, Dr. Atul Gawande, opent op dinsdag het inhoudelijke programma van HIMSS19. Gawande staat bekend om zijn gedurfde en vernieuwende visie op de zorg, welke hij zal delen tijdens deze openingskeynote. Bij het Dutch Community programma zijn de eerste twee sprekers aangekondigd: Kees Klarenbeek, Chairman board of directors bij Sint-Maarten Medical Center en Jan Jaap Ensing, directeur HR bij het Erasmus MC.

 

Registreren

HIMSS19 biedt kansen voor professionals uit de zorg: CIO’s, CMIO’s, ICT-managers, informatiemanagers en bestuurders. Meer informatie over registratie, de reizen, het aanbod en het programma is terug te vinden via  http://www.cognicum.com/himss.

 

Gerelateerde berichten...

X