Enthousiaste reacties eerste Overheid 360°

De vakbeurs Overheid 360° – voorheen bekend als “Overheid & ICT” – heeft een succesvolle eerste editie achter de rug. De vakbeurs die informatie en de samenleving verbindt, kende een groot aantal enthousiaste bezoekers en exposanten. Overheid 360° werd gehouden op 22 en 23 april 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bezoekers waren lovend over zowel de nieuwe opzet als het aanbod op de beursvloer. Op Twitter werd gesproken over een “mooie beurs”, “innovatieve opzet” en een “veelzijdig en mooi programma”. Eén spreker baalde zelfs dat ze zelf moest spreken: “23 april spreek ik @Overheid_360. Daar baal ik van! De sprekers zijn zo interessant, daar wil ik zelf naar luisteren.” Marktmanager Paul Verdult kijkt ook tevreden terug op de eerste editie van Overheid 360°: “Het niveau lag hoger, er was meer inhoudelijk contact en daardoor een hogere bezoekerswaardering.”

Met name het inhoudelijke programma werd door bezoekers geprezen. Met ruim 180 sessies was er een zeer uitgebreid inhoudelijke programma aan de beurs verbonden. Ook konden bezoekers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sensortechnologie ervaren bij de Smart City experience en was er voor bezoekers met een professionele interesse in GEO de pop-up city Nieuw-Durperdam.

Voor bezoekers die zich nog verder willen verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de overheid biedt Jaarbeurs – in samenwerking met haar partner Hiemstra & De Vries – het Smart Government Congres op 18 juni 2015. Radicaal anders organiseren, het toepassen van informatietechnologie en gebruik maken van kennis van burgers en partners is de cocktail die de publieke sector de komende jaren zal transformeren. Tijdens het Smart Government Congres zullen befaamde sprekers het publiek inspireren om deze verandering te versnellen.

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...