Generatieve AI voor zoekopdrachten naar juridische informatie

AI

Lefebvre Sarrut, uitgever op het gebied van juridische, fiscale en regelgevende kennis, heeft generatieve, AI  geïntegreerd in zijn oplossingen voor zoekopdrachten naar juridische informatie in Spanje.

Onlangs is generatieve AI-technologie onder de aandacht van het publiek gebracht. Dit dankzij oplossingen zoals ChatGPT die content creëren. Denk daarbij aan teksten, afbeeldingen, audio en synthetische gegevens. Hoewel de technologie indrukwekkende teksten kan opstellen die menselijk schrijven nabootsen, kunnen de resultaten onnauwkeurig zijn. Vooral als ze gebaseerd zijn op onvolledige, verouderde of niet-geverifieerde informatiebronnen.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft Lefebvre Sarrut de zoekmogelijkheden van zijn algoritme verfijnd om zich uitsluitend te richten op actuele, juridische informatie van geverifieerde bronnen.

Geavanceerd zoekalgoritme

Vergeleken met andere open modellen, integreert de technologie van Lefebvre Sarrut een nieuw geavanceerd zoekalgoritme dat de redactionele inhoud minutieus verwerkt, gebruikmakend van betrouwbare bronnen zoals de Memento-kennis van de groep. Evenals andere geverifieerde informatie over wetgeving, doctrine en jurisprudentie uit de database. Deze inhoud wordt vervolgens geharmoniseerd met taalmodellen om nauwkeurige, gemakkelijk leesbare resultaten te garanderen, en wordt ondersteund door links naar informatiebronnen.

Betrouwbare oplossingen

“We zijn er trots op dat we onze cliënten dit nieuwe, krachtigere instrument kunnen aanbieden om hun juridische werk te verbeteren”, aldus Olivier Campenon, CEO van Lefebvre Sarrut. “Juridische professionals ervaren  de voordelen hiervan in termen van efficiëntie en tijdbesparing. Dit is nog maar het begin, en de combinatie van technologieën die we ontwikkelen zal ons in staat stellen om nog verder te gaan. Ons doel is om betrouwbare oplossingen te bieden die onze klanten echte waarde en voordelen bieden.”

Gerelateerde berichten...

X