Haagse ondernemers krijgen tips over cyberveiligheid tijdens ontdekkingstocht

cyberveiligheid

Op 15 september 2023 organiseert Security Delta (HSD) in samenwerking met Bites & Stories en InstinKct de ‘Cyber Kracht Food Tour’ voor ondernemers in Den Haag. Dit evenement combineert culinair genot met essentiële kennis over cyberveiligheid. Dit, terwijl de deelnemers door de straten van Den Haag wandelen. En op drie verschillende locaties van hapjes kunnen genieten.

Praktische tips

De organisatie geeft 1110 gratis kaarten weg aan Haagse ondernemers die aan deze tour willen deelnemen.De Cyber Kracht Food Tour is ontworpen om ondernemers bewust te maken van de risico’s van cybercriminaliteit. En hen te voorzien van praktische tips en adviezen om zichzelf en hun bedrijven te beschermen. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door de Kansen voor West II subsidie, vanuit het programma Cyber Kracht. Een programma van Security Delta (HSD). Dit is het nationale veiligheidscluster dat zich onder andere richt op het vergroten van de digitale weerbaarheid van organisaties.

Identificeren van risico’s

Tijdens de tour krijgen deelnemers de gelegenheid om op drie verschillende culinaire stops te genieten van lekkernijen uit de lokale keuken. Op elke locatie worden waardevolle inzichten gedeeld over Haagse historie en cyberveiligheid. Deelnemers krijgen praktische tips over het identificeren van risico’s, het toepassen van cyber basismaatregelen en het beschermen van hun klant- en bedrijfsgegevens. Daarnaast biedt de Cyber Kracht Food Tour ondernemers de gelegenheid om andere professionals uit de regio te ontmoeten en te netwerken.

Waardevolle cyberkennis

“Het doel van de Cyber Kracht Food Tour is om ondernemers bewust te maken van de gevaren van cybercriminaliteit. En hen te helpen hun digitale veiligheid te versterken.” Dit zegt Manon Verdiesen, InstinKct. Daarnaast vertelt Manon. “Wij zijn verheugd om samen te werken met Cyber Kracht van Security Delta (HSD). We bieden zo een unieke ervaring waarbij ondernemers niet alleen genieten van heerlijk eten. Maar ook waardevolle cyberkennis opdoen.” Kerensa van der Sluys van Bites & Stories vertelt: “Proeven en vertellen blijkt een smakelijke combinatie voor succes! In de afgelopen 8 jaar zagen we hoe hapjes & verhalen het luisteren versterken – deelnemers herinneren zich details van A tot Z. Wij zien een Food Tour daarom als smaakvolle basis voor kennis!”

Gerelateerde berichten...