i³ groep wint IBM Choice Award 2014

De i³ groep heeft tijdens de IBM Partnerworld Leadership Conference in Las Vegas de IBM Choice Award 2014 in de categorie “Top Business Partner Europe” gewonnen.

De IBM Choice awards worden toegekend aan een selecte groep IBM Business Partners die een bijzondere prestatie hebben neergezet in het adviseren, leveren en implementeren van IBM oplossingen. i³ groep toont hiermee volgens IBM een hoogstaande kwaliteit in haar dienstverlening richting klanten en groei in business. De Choice Awards worden uitgereikt in verschillende regio’s in verschillende categorieën.

Aanleiding voor het toekennen van de award aan i³ groep was de innovatieve totaaloplossing voor het een onderdeel van het Nederlandse Ministerie van Veiligheid en Justitie onder andere gebaseerd IBM hardware en IBM Smart Cloud Orchestrator software. Deze oplossing is de eerste “Rijkscloud” invulling, onderdeel van het gecentraliseerde ICT-beleid van de Nederlandse overheid.

Rob Vissers, Managing Director i³ groep: “Wij zijn bijzonder trots dat IBM deze Choice Award aan ons heeft toegekend. Het laat zien dat wij onze ambitie, om een top speler te zijn op het vlak van Cloud Management, in de praktijk waar maken. De geleverde oplossing heeft alle facetten van Cloud Management in zich: een geïntegreerd systeem waarin virtualisatie, orchestration, automation en self-service portals allemaal bijeenkomen met de nieuwste IBM oplossingen. De technologische innovaties in de IBM producten maken het voor onze klanten elke dag eenvoudiger hun infrastructuur kosten efficiënt in te zetten en te beheren.”

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...