Olena Zelenska neemt computerdonatie voor Oekraïense kinderen in ontvangst

zelenska

De First Lady van Oekraïne, Olena Zelenska, had een ontmoeting met vertegenwoordigers van de Global Business Coalition for Education. Dit, om een schenking in ontvangst te nemen van computers en lesmateriaal voor Oekraïense kinderen, studenten en zorgverleners die door de invasie van Rusland zijn ontwricht.

Volgens de Oekraïense regering zijn meer dan 2.000 onderwijsinstellingen getroffen door bommen of beschietingen. Miljoenen Oekraïense studenten leren nu op afstand, zowel binnen als buiten het land.

Wereldwijde liefdadigheidsorganisatie

De HP-computers zullen worden gedistribueerd naar organisaties ter plaatse die de Oekraïners helpen door samen te werken met de Global Business Coalition for Education, een initiatief van de wereldwijde liefdadigheidsorganisatie voor kinderen Theirworld. In samenwerking met HP biedt Microsoft software-ondersteuning aan de non-profitorganisaties die de computers ontvangen.

“We zijn erg dankbaar voor de steun van HP en de Global Business Coalition for Education,” zei Olena Zelenska, First Lady van Oekraïne. “Hun inspanningen en bijdrage zullen studenten in Oekraïne en daarbuiten helpen om te blijven leren en zich voor te bereiden op de toekomst, net als alle andere jongeren in de wereld.”

Gerelateerde berichten...

X