De winnaars van morgen

Organisaties die het beste kunnen inspelen op steeds sneller veranderende marktomstandigheden, zijn de winnaars van morgen. Of het nu gaat om robotica, kunstmatige intelligentie of IT, er is één duidelijke trend: ontwikkelingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Die exponentiële groei van veranderingen raakt elke markt, organisatie en individu.

Op het gebied van informatietechnologie is de cloud een van de grote drijvende krachten achter veel veranderingen. De digitale transformatie is ingezet. IT gaat niet langer primair over efficiency, maar wordt een wezenlijk onderdeel van elke dienst of product. Van online werken tot online winkelen, van slimme thermostaat tot zelfsturende auto’s, de cloud maakt het mogelijk.

 

Een schat aan gegevens

Deze digitalisering van diensten en producten levert een schat aan gegevens op over hun gebruikers en de manier waarop ermee wordt gewerkt. Dat geldt voor een digitale werkplek of productietoepassing in de cloud, maar ook voor magazijnrobots of online verzekeringspolissen. Met de juiste informatie kunnen producten en diensten continu verbeterd worden. Deze grote hoeveelheid gegevens bevat echter ook persoonlijke en vertrouwelijke informatie. Als verwerker moet je hier verantwoord en veilig mee omgaan.

 

Modern Workplace

Op het gebied van digitale transformatie wordt al gauw gesproken over de ‘Modern Workplace’. Maar hoe geef je medewerkers snel toegang tot een moderne werkplek zoals Microsoft 365? Hoe help je hen met adoptie en nieuwe manieren van samenwerken in Office 365 en Teams? Hoe breng je huidige bedrijfstoepassingen en klantinformatie veilig samen in een hybride cloud-oplossing? En minstens zo belangrijk: hoe blijf je vervolgens continu ontwikkelen?

 

Drie competenties

Wij geloven dat je meer nodig hebt dan een moderne werkplek of cloud-toepassing om je te ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie. Organisaties die het beste kunnen inspelen op steeds sneller veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging. Daarvoor moet je over drie belangrijke competenties beschikken. 1) Snel kunnen implementeren van nieuwe toepassingen voor medewerkers en klanten. 2) Inzicht krijgen in gebruik door complexe informatie eenvoudig en meetbaar te maken. 3) Aantoonbaar veilig omgaan met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens van medewerkers en klanten.

 

Sneller, eenvoudiger en veiliger

Met slimme software kun je meer resultaten behalen. Daarom bouwt Eshgro oplossingen die organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger laten samenwerken in de cloud. Oplossingen die zijn toegespitst op jouw rol, organisatie en branche. Zo maak jij het verschil:

  • Eenvoudige identificatie en authenticatie, inclusief single sign-on;
  • Complexe kosten op het gebied van infrastructuur, licenties, gebruik, support en beheer worden automatisch verzameld en vertaald naar begrijpelijke en functionele bouwblokken;
  • De mogelijkheid om digitale producten van jouw organisatie te ontsluiten, beheren en verkopen;
  • Rapportages die inzicht geven in de kosten of het rendement van je IT per medewerker, toepassing, productie-eenheid of transactie.
  • Zekerheid over veiligheid en compliance specifiek voor jouw organisatie, dankzij continue monitoring, certificeringen en toetsingen door onafhankelijke auditors.

Benieuwd hoe onze oplossingen jouw organisatie meetbaar productiever, flexibeler en competitiever maken? Neem dan contact op via www.eshgro.nl of sales@eshgro.nl. Wij helpen je graag bij jouw digitale transformatie, zodat jij de winnaar van morgen bent.

 

 

Gerelateerde berichten...

X