EIZO FlexScan: Efficiency en gemak

Het werken op de EIZO FlexScan EV3237 biedt u gemak, efficiency en werkruimte. Dit beeldscherm kunt u voor veel doeleinden inzetten en geeft u de gelegenheid meerdere programma’s tegelijkertijd naast elkaar in beeld te hebben, zonder hierbij veel te scrollen of uw vensters aan te passen. Het 31,5″-breedbeeld lcd-scherm met een resolutie van 4K biedt vooral een grote werkruimte. U kunt dus gemakkelijk multitasken door middel van de Picture by Picture en Picture in Picture functies.

 

Picture by Picture

Picture by Picture (PbyP) is een functie waarmee u gegevens uit meerdere signaalbronnen tegelijk kunt bekijken op één scherm. U kunt kiezen uit vijf verschillende lay-outs die gemakkelijk bereikbaar zijn via een toets op de voorzijde van de monitor.

Bij gebruik van PbyP zijn er nooit zichtbare lijnen die de vensters verdelen. Met een weergave van vier inputs tegelijk lijkt het alsof er vier 15-16″ full HD-schermen naast elkaar staan, zonder enige verstoring.

Met gebruik van de functie kunnen beeldsignalen van verschillende pc’s (zowel Windows als Mac) naast elkaar en tegelijkertijd worden weergegeven op een enkel scherm. Deze functie kan ook worden gebruikt als digitale bewegwijzering voor de gelijktijdige weergave van video’s, reclame en andere informatie.

Eizo augustus 2015 2

 

Picture in Picture

Als een klein subscherm voldoende is, kunt u gebruik maken van de Picture in Picture (PinP) functie, terwijl tegelijk van het grote weergavevlak wordt geprofiteerd. Er kan hierbij een keuze worden gemaakt uit twee formaten subschermen, die in iedere hoek kunnen worden geplaatst. Het subscherm is kleiner dan het minimale formaat dat PbyP biedt, waardoor er meer van het hoofdscherm kan worden gebruikt. Op deze manier is het geschikt voor tegelijkertijd werken en bijvoorbeeld een video afspelen.

 

Gerelateerde berichten...

X