Integratie volgens Axway

Axway levert al meer dan twintig jaar integratieoplossingen voor organisaties wereldwijd. Daardoor kunnen deze organisaties veilig en betrouwbaar informatie uitwisselen tussen applicaties binnen de organisatie en met allerlei keten- en businesspartners. De oplossingen van Axway focussen zich op drie kerngebieden.

 

Kerngebieden

Met Managed File Transfer (MFT) worden (grote) bestanden veilig en betrouwbaar uitgewisseld binnen de organisatie en met businesspartners. Het bewaken van het complete proces van het versturen of ontvangen van het grote bestand staat daarbij centraal (out of the box monitoring en alerting). Bij het tweede kerngebied, B2B, staat het veilig en betrouwbaar uitwisselen van berichten tussen organisaties staat centraal. Axway ondersteunt hierbij zowel klassieke protocollen (EDI) als modernere protocollen (ebXML, Digikoppeling, eSense). Gegarandeerde aflevering, inclusief out of the box monitoring en alerting zijn hierbij cruciaal. Tot slot is er API Management. Sinds de opkomst van web services, mobiel en cloud hebben organisaties te maken met een nieuwe set van (beveiligings)uitdagingen in hun communicatie tussen interne systemen, met medewerkers onderweg of thuis en met businesspartners. Axway biedt al vele jaren een bewezen en betrouwbare API Management Suite van oplossingen, waarmee deze uitdagingen professioneel kunnen worden ingevuld.

Deze kerngebieden worden gecombineerd aangeboden in het Amplify Hybrid Integration Platform (HIP) van Axway. Dit platform biedt een zeer solide basis van bewezen integratieproducten met daarbovenop een groot aantal specifieke diensten. In toenemende mate worden deze diensten ook beschikbaar gesteld als selfservice aan businessanalisten en andere niet-it-specialisten. Het platform, dat ook on premise, in de cloud en gecombineerd beschikbaar is, zorgt ervoor dat snel, flexibel en tegen relatief lage kosten kwalitatief zeer goede integratiediensten kunnen worden gebruikt en aangeboden, zowel binnen als buiten de organisatie.

 

Klanten

Axway levert al vele jaren haar software aan diverse overheidsorganisaties in Nederland. Zo wordt een groot deel van de berichtenuitwisseling tussen de vele onderdelen in de justitiële keten door Axway verzorgd. Een deel van de uitwisselingen moet niet alleen heel betrouwbaar en zeer goed beveiligd zijn, maar is ook nog eens zeer tijd-kritisch doordat medewerkers letterlijk op antwoord wachten. De Digikoppeling-standaard (ebXML) is het meest gebruikt voor de berichtenuitwisseling in deze keten, daarnaast wordt AS4 gebruikt voor internationale uitwisseling van gegevens binnen Europa.

Een grote inspectiedienst is op dit moment druk bezig een integratielaag op te bouwen op basis van de technologie van Axway, waarmee niet alleen informatie wordt uitgewisseld tussen interne systemen en met businesspartners, maar waarmee de honderden inspecteurs die dagelijks onderweg zijn via mobiele hulpmiddelen worden voorzien van relevante, real-time informatie.

Een ander voorbeeld is het transport van toeslagen voor Nederlanders naar de berichten box. Hierbij worden enorme hoeveelheden berichten en bestanden met behulp van Axway technologie uitgewisseld in een zeer hoog-betrouwbare setup. Ook deze informatie-uitwisseling gebeurt op basis van de Digikoppeling (ebXML) standaard.

In Nederland werkt een team van productexperts (consultants) en accountmanagers, die klanten ondersteunen bij het implementeren van de Axway software. Bovendien beschikt Axway over een uitgebreid partnernetwerk waarin niet alleen de grote, wereldwijd opererende system integrators actief zijn, maar ook diverse kleinere, Nederlandse partners. Neem voor meer informatie contact op met Axway: 010-2010011 of met Roy Dekker, country manager NL via 06-52405622 of via rdekker@axway.com  

www.axway.com

 

 

Gerelateerde berichten...

X