Valéry Jacobs voorzitter Microsoft Azure User Group Nederland

Vorige week kozen de bestuursleden van de Microsoft Azure User Group Nederland (Windows Azure User Group NL – WAZUG NL) Valéry Jacobs tot nieuwe voorzitter. Jacobs is als Microsoft Cloud Consultant werkzaam bij Salves Business Productivity.

“Ik verheug mij erg op deze rol, omdat ik daarmee mijn betrokkenheid met de community kan versterken. De User Group verenigt een aantal zeer betrokken specialisten met veel kennis. Ik ben er trots op de gebruikersgroep te mogen leiden”, reageert Valéry Jacobs.

“Salves is enthousiast over benoeming van Valéry. Vanwege de rol die Microsoft Azure speelt in de Microsoft Cloud-strategie, committeerde Salves zich als sponsor enkele maanden geleden al aan WAZUG NL”, zegt Roland Kieboom, mede namens Emile Stam, directeuren van Salves Business Productivity. “Salves is overtuigd van de kracht van Microsoft Azure. Daarom sluiten we ons volledig aan bij de Cloud-strategie.”

Over WAZUG NL
De Nederlandse Microsoft Azure User Group is eind 2010 in het leven geroepen door een groep enthousiaste Azure-gebruikers om ontwikkelaars, architecten en consultants te informeren over, en te enthousiasmeren voor Microsofts cloud-platform Microsoft Azure.

 

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...