Over ons

DNU Media B.V.

De website ICTmagazine.nl maakt deel uit van de ICT vakbladportfolio van DNU Media B.V. DNU is ontstaan uit een bundeling van uitgeefactiviteiten die hun oorsprong vinden in Combell Media Groep, opgericht in 1986. Het huidige management staat borg voor tientallen jaren uitgeefervaring. DNU biedt met haar vakmedia nieuws op economisch en financieel terrein, actuele trends en ontwikkelingen en richt zich op praktische ondernemersgerichte handelsinformatie, bedrijfsnieuws en de laatste product- en marktontwikkelingen.

Via deze media, waar kennisoverdracht centraal staat, helpt DNU ICT-bedrijven om succesvol te zijn in hun marketingcommunicatie. De adviseurs van DNU zijn ervaren in het meedenken op het gebied van events, ronde tafels, campagnes, advertenties, bedrijfspresentaties en branded content. Zij zijn in staat om uit de talloze mogelijkheden de meest effectieve oplossing aan te bieden. Desgewenst biedt DNU volledige ondersteuning bij de totstandkoming van events, advertenties en/of redactionele presentaties

DNU helpt bedrijven die gericht zijn op groei. Groei in omzet, aantal klanten en bedrijfsresultaat, maar ook groei in imago en naamsbekendheid. DNU is succesvol door de onderscheidende waarde van haar klanten op een positieve manier onder de aandacht te brengen van stakeholders en potentieel nieuwe klanten.

Abonneren en online lezen
ICT Magazine is gericht op ICT-managers en bestuurders met ICT in hun portefeuille. Valt u binnen de doelgroep? Neem dan een kosteloos abonnement op ICT/Magazine en ontvang het blad 10 x per jaar.

Extra nummers nabestellen

Los € 9,00
2 – 9 € 6,00
10 – 24 € 5,00
25 – 49 € 4,00
50 of meer € 3,50

Kosten voor administratie, porto en handling: tot 10 exemplaren € 5,00; bij 10 of meer € 10,00.
Prijs per exemplaar. Genoemde bedragen zijn inclusief btw. Levering onder voorbehoud van
beschikbaarheid (stockvoorraad). Nabestellingen kunt u opvragen via administratie@dnu.nl.