Cybersecurity Diner met Peter R. De Vries en Chris van ’t Hof

Hoe groot is de kans op een cyber-attack? Wat gebeurt er met bedrijfsgevoelige informatie als die gehackt is? Hoe is een attack of hack te voorkomen? Op deze en meer vragen geven onder andere misdaadverslaggever Peter R. De Vries, internetsocioloog Chris van ’t Hof antwoord tijdens het Cybersecurity Diner op 21 maart aanstaande in Almere.

Tijdens het Cybersecurity Diner nemen Peter R. De Vries en Chris van ’t Hof aanwezigen mee in de wereld van de ‘Cyber Intriges’. Directieleden en managers uit het bedrijfsleven krijgen aan de hand van een fictieve case inzicht in de risico’s. Wat ze kunnen doen om hun eigen Cyber Security te verbeteren komt ook aan bod. Het evenement is vooral bedoeld voor beslissers in IT en bedrijfsvoering, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

 

Kwetsbaar

De toenemende digitalisering en technologische vernieuwing bieden bedrijven veel voordelen. Een groot deel van de productie of andere bedrijfsprocessen kunnen bijvoorbeeld digitaal worden aangestuurd. Ook voor werknemers biedt het vele voordelen. Zo kunnen zij met alle mobiele apparaten bij hun bestanden zodat ze thuis kunnen werken en ook op reis nog productief kunnen zijn.

Maar het maakt bedrijven ook kwetsbaar voor kwaadwillende hackers. Zij kunnen, als de informatie niet veilig genoeg is afgeschermd, tot in fabriekshal processen verstoren of bijvoorbeeld de financiële administratie beïnvloeden. Om nog maar te zwijgen van vertrouwelijke informatie die ineens op straat kan komen liggen.

 

Almere

Het diner vindt plaats op 21 maart van 18.00 – 21.30 in het Yanmar Stadion in Almere. Toegang is €275, inclusief diner en aansluitende borrel. Inloop en registratie kan vanaf 17.30.

Gerelateerde berichten...

X