G DATA ontvangt certificering van AV-Comparatives

AV-Comparatives

G DATA kondigt vandaag aan dat het bekroond is met de felbegeerde certificering van AV-Comparatives. De nieuwste test van het onafhankelijke testinstituut AV-Comparatives vergeleek twaalf mobiele security oplossingen voor Android. Uit de test komt naar voren dat G DATA Internet Security voor Android alle schadelijke malware voor 100 procent heeft gedetecteerd. Daarnaast roemde het instituut ook de talrijke functies van de oplossing, met name de functie voor ouderlijk toezicht maakte indruk.

De conclusie van AV-Comparatives is duidelijk: “G DATA biedt een degelijke en goed geprogrammeerde anti-malware app voor Android.” De extra functies werden als volgt gewaardeerd: “We zijn erg onder de indruk van de functie voor ouderlijk toezicht, het heeft uitgebreide opties voor het opzetten van veilige en kindvriendelijke omgevingen.”

Testdetails:

  • Aantal geteste security oplossingen: 12 oplossingen getest inclusief G DATA Internet Security voor Android;
  • Platform: Android;
  • Periode: juli 2018;
  • Uitgevoerd door AV-Comparatives.

Betrouwbare beveiliging voor smartphones en tablets

De beveiliging van G DATA Internet Security bevat het tegenhouden van Trojaanse paarden, virussen, malware en andere gevaren en beschermt de beveiligingsapp gebruikers ook tegen verlies of diefstal van mobiele apparaten. Hierdoor kunnen smartphones worden gevonden en kan data op afstand worden verwijderd waardoor deze niet toegankelijk is voor derden.

Gerelateerde berichten...

X