Haal meer rendement uit jouw data

Groeien door middel van data, het is een actueel thema. De hoeveelheid data waarover organisaties beschikken is groot, en deze blijft maar groeien. Het verzamelen van gegevens is stap 1, maar hoe implementeer je deze gegevens optimaal? Dit komt allemaal aan bod tijdens de Big Data Expo op 14 en 15 september in Jaarbeurs Utrecht. Deze vakbeurs biedt jou alle tools om meer resultaat uit je data te halen.

Wil je beter kunnen voorspellen wat klanten doen? Of zoek je naar mogelijkheden om meer te automatiseren? Dit zijn relevante en actuele thema’s bij organisaties en ze zijn vaak de reden waarom men überhaupt begint met werken met data. Je kunt erg gemakkelijk de gegevens verzamelen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Presentaties van gerenommeerde organisaties

Maar dan komt het pas: de vertaalslag van die vele gegevens naar relevante informatie. Op de Big Data Expo zijn er verschillende experts die hun case studies, best practices en wijze tips met je delen. Zo doe je precies de big datakennis op die jij nodig hebt, die je direct kunt toepassen binnen jouw eigen organisatie. Bezoek bijvoorbeeld de presentaties van Jumbo-Visma, ABN Amro, Philips of PostNL en krijg inzicht in de rol van data bij hun bedrijfsvoering. Het volledige lezingenprogramma vind je al op de website van de Big Data Expo.

Een bezoek aan de Big Data Expo is niet alleen nuttig voor de ware data-expert, maar ook zeker voor professionals aan de businesskant, de zakelijke beslissers binnen organisaties. Bekijk gerust het bezoekersprofiel om een idee te krijgen voor wie de beurs zoal geschikt is.

Ieder relevant thema komt aan bod
Door het gemixte gezelschap bezoekers en blijft geen enkel thema binnen de big datasector onbesproken op de Big Data Expo. Hieronder vind je alvast een overzicht van de thema’s die centraal staan:

● Ethiek
● Sustainable strategy
● Digital innovation
● GDPR / AVG
● Analytics
● Business Intelligence
● Data Science
● Artificial Intelligence
● Text Mining
● Internet of Things

Met andere woorden: op deze vakbeurs vind je alle kennis en contacten die je maar nodig hebt om meer rendement uit jouw data te halen. Registreer je daarom direct voor de Big Data Expo via de website van dit evenement. Je gaat ongetwijfeld geïnspireerd naar huis. Wacht dus niet langer en scoor je gratis ticket!

Registreer je gratis

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X