Big Data Expo: Creëer waarde door het slim toepassen van data

Hoe creëer je waarde door het slim toepassen van data en analytics? Of het nu gaat om het inzetten van data om beter inzicht in klanten te krijgen, slimmere producten en diensten te ontwikkelen, processen te optimaliseren of om inkomsten te genereren. De mogelijkheden op het gebied van data zijn eindeloos.

Voor iedereen die serieuze stappen wil maken naar een datagedreven organisatie vindt op 14 & 15 september aanstaande de Big Data Expo plaats. Meer dan 100 exposanten en 120 sprekers bieden praktische handvatten en advies op het gebied van o.a Analytics, Artificial Intelligence, Business Intelligence, Data Science, Digital Innovation, Ethiek, AVG, Internet of things en Text mining.

Een bezoek aan deze tweedaagse vakbeurs is gratis.

Topsprekers tijdens de komende editie van Big Data Expo zijn onder andere:

– Annemieke Bulters, Chief Data & Digital Officer Enexis Groep
– Tor Boe-Lillegraven, Chief Data Officer Schiphol Group
– Tim Hehenkamp, Directeur Tech & Data Jumbo
– Gerhard van der Bijl, Sr. Vice President Tech Albert Heijn
– Bas Karsemeijer, Head of data & analytics HEMA
– Daniel Gebler, CTO Picnic

Waarom je Big Data Expo niet mag missen:

1. Ontdek Benelux’ grootste aanbod aan big data-oplossingen
De Big Data Expo is hét grootste event waar bedrijven en instellingen die hun producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data presenteren. Dus pak die kans en laat je inspireren, verrassen en vrijblijvend adviseren over nieuwe mogelijkheden en ready-to-use tips & tricks!

2. Helemaal up-to-date in één of twee dagen
In negen verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie – je kiest zelf gemakkelijk de lezing van je voorkeur en niveau.

3. Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit
Op de Big Data Expo staat netwerken centraal en komt u makkelijk in contact met Consultancy bureaus, Data- analyse, Data-warehousing, Big data- search bedrijven, Privacy & security, Infrastructuur, Cloud- services en vele andere soorten big data- organisaties en -professionals. Zo krijg je direct inzicht in welke oplossingen waardevol zijn voor jouw organisatie.

Gerelateerde berichten...

X