MechAndCheese introduceert Aibot-collectie

AIbot

De Nederlandse kunstenaar Jeroen Hartenberg, alias MechAndCheese, introduceert zijn eigen Aibot-collectie. Hij maakte een tentoonstelling van AI-gegenereerde NFT-kunst die de kracht van kunstmatige intelligentie voorstelt. De collectie is vanaf nu te bekijken. Het toont een futuristische wereld waar mensen, robots en AI samenwerken om de perfecte AI-assistent te creëren.

Geïnspireerd door de wereld van AI-gegenereerde kunst, benut MechAndCheese de kracht van AI om 1000 Aibots in 12 verschillende soorten te genereren, elk met een eigen kenmerkende stijl. NFT-kunst, ofwel niet-vervangbare token-kunst, is een vorm van digitale kunst gekoppeld aan unieke, cryptografisch gecertificeerde tokens op . Deze tokens vertegenwoordigen het eigendom en de authenticiteit van het kunstwerk en zorgen dat je het niet kunt kopiëren of vervalsen.

De Aibot-collectie is ontworpen om aan elke menselijke behoefte te voldoen, van financieel beheer met Aibot-Gold tot gezondheidsondersteuning met Aibot-Heal en beveiliging met Aibot-Guard. MechAndCheese begon zijn reis in februari 2023, met gebruik van AI om visueel verbluffende en tot nadenken stemmende te creëren. Ondanks dat hij geen eerdere ervaring met AI had, begreep MechAndCheese snel het potentieel ervan en creëerde de eerste Aibot, waarmee hij aan een ambitieus project begon om 1000 Aibots te genereren. Dankzij de ongelooflijke capaciteiten van AI kon MechAndCheese het hele project in slechts enkele weken in zijn eentje voltooien.

Een van de belangrijkste aspecten die dit project mogelijk maakten, was Chat GPT, dat MechAndCheese gebruikte om namen en beschrijvingen voor de Aibots te genereren. Deze samenwerking tussen menselijke creativiteit en AI-gegenereerde content hielp het project te perfectioneren en toonde aan hoe AI individuen in staat stelt prestaties te leveren die voorheen alleen mogelijk waren met een team van makers.

Lees ook:

 

Gerelateerde berichten...

X