1 min Ondernemen

Ciber nu SAP Recognized Expertise Partner

Ciber nu SAP Recognized Expertise Partner

SAP heeft een partnerovereenkomst gesloten met Ciber Nederland op het gebied van Supplier Relationship Management. Het ICT-consultancybedrijf mag zich hiermee SAP Recognized Expertise Partner SRM noemen. SAP heeft de overeenkomst in het leven geroepen om IT-bedrijven te stimuleren het beste te halen uit hun SRM-oplossingen.

Met ruim twintig consultants beschikt Ciber over jarenlange ervaring met het implementeren en verbeteren van supplier relationship management-oplossingen. De klanten zijn te vinden in bijvoorbeeld semi-overheid, utilities, manufacturing en gezondheidszorg. Bij de implementatie van SRM-oplossingen richt het bedrijf zich zowel op de strategie, de processen, de organisatie als op de systeemondersteuning.

Monic van Aarle, Sector Directeur General Business bij SAP: “Het is voor ons belangrijk dat partners onze oplossingen door en door kennen om zo aan organisaties maximale meerwaarde te kunnen bieden. Naast grondige kennis is de juiste ervaring met specifieke oplossingen bepalend voor optimale resultaten. Het partnerprogramma helpt ons het kaf van het koren te scheiden. Alleen partners die voldoen aan alle criteria mogen zich Recognized Expertise Partner noemen. Ciber hoort bij deze selecte groep.”