Compatible toners voordelige keuze voor diverse A-merk printers

Vele bedrijven zoeken in deze tijden naar manieren om te besparen op hun kosten. Toners voor printers zijn daar een goed voorbeeld van. De meeste merken verkopen geen voordelige alternatieven voor hun tonercartridges.

Nu is er wel een alternatief, namelijk de compatible tonercartridges. Deze tonercartridges passen in de A-merk printers, maar de kosten van deze cartridges zijn vele malen lager. Gebruikers besparen al snel 40% tot 50% op hun tonerkosten. Bedrijven en particulieren kunnen zo de kosten drukken voor al het drukwerk.

Vaak stonden de printers vroeger ook lange tijd zonder toner, omdat de levertijden lang waren of omdat er simpelweg geen budget beschikbaar was voor vervanging. Nu behoort dat tot de verleden tijd. Want de compatible toner cartridges zijn betaaldbaar en snel leverbaar.

Hakan van Ekodeal.nl: “Klanten bestellen steeds vaker compatible toner cartridges, omdat ze merken dat deze kwalitatief gelijk zijn aan de A-merk cartridges, maar wel minder kosten met zich meebrengen. De compatible tonercartridges zijn erg snel te leveren, vaak zelfs de volgende werkdag al, dit is een groot voordeel  voor onze klanten.”

Compatible cartridges zijn voor alle bekende merken zoals HP, Lexmark, Brother, Samsung en Kyocera te verkrijgen.  Dat maakt het voor bedrijven en particulieren ook makkelijk om van printer te switchen. Ze zijn niet merkgebonden om voordelig hun toner cartridges in te kunnen kopen.