2min Ondernemen

Mollie Invoicing moet betalen makkelijker maken

Mollie Invoicing moet betalen makkelijker maken

Betaaldienst Mollie komt met Mollie Invoicing. Daarmee kunnen gebruikers hun zakelijke klanten gemakkelijk vanuit het Mollie Dashboard een factuur sturen.

Uit klantfeedback bleek dat er veel behoefte was aan zo’n eigen oplossing. De ontwikkeling ervan is volgens de betaaldienst een belangrijke nieuwe stap in de dienstverlening voor bedrijven met een B2B-focus. Eerder kwam het bedrijf ook al met de zakelijke Buy Now Pay Later-betaalmethoden in Business en Billie.

Betaalproces

Met Mollie Invoicing kun je onder andere een Mollie Payment Link toevoegen aan een factuur. Daarmee wordt de eindklant direct naar een betaalpagina gestuurd. En dus is betalen en betaald krijgen weer een stukje makkelijker. Je kunt gebruikmaken van verschillende factuurtemplates en je kunt zelf de betaaltermijn voor de facturen bepalen.

Mollie Invoicing is beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Oosterlijk, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het bedrijf werkt nog aan het integreren van de oplossing in het gehele Mollie-ecosysteem. De verwachting is dat dit in de tweede helft van het jaar klaar is.

Koen Köppen, CEO bij Mollie: “Bij Mollie is het onze missie om betaalprocessen te vereenvoudigen voor alle bedrijven. Uit klantfeedback bleek dat onze B2B-klanten behoefte hebben aan geïntegreerde betaaloplossingen, inclusief het opstellen, versturen en verwerken van facturen. We zijn daarom hard aan de slag gegaan om ons aanbod van B2B-producten te versterken. Mollie Invoicing is daar een mooi resultaat van.”

Lees ook:

  • Hoe voorkom je dat jouw organisatie slachtoffer wordt van ransomware?