2min Security

WeSecure lanceert cybersecurity demonstratieplatform

WeSecure lanceert cybersecurity demonstratieplatform

IT security specialist WeSecure, lanceert een cybersecurity demonstratieplatform voor het testen van cybercrime aanvallen en verdedigingsmechanismen van nieuwe security producten.

Het cybersecurity demo center biedt een technisch platform met  alle faciliteiten die de laatste securitytechnologieën in werking laten zien. Het platform is tevens inzetbaar om functionaliteiten te testen in een gesimuleerde omgeving waar aanvallers en verdedigers acteren.

Het cybersecurity demonstratieplatform biedt de functies en faciliteiten:

Technische en functionele demonstraties van de nieuwste producten op het gebied van security
In een gesimuleerde omgeving inspiratie opdoen voor inzet van een nieuwe security technologie
Een hackpoging of virusaanval simuleren en zien hoe securityproducten hierop reageren
Het testen van diverse technologieën testen en hiervan de samenhang en integratie analyseren

Relaties van WeSecure of geïnteresseerden kunnen het cybersecurity demo center ook gebruiken voor testdoeleinden. Hierbij kan gedacht worden aan testen van producten in een gesimuleerde omgeving die niet voor de dagelijkse praktijk onder doet. Ook is het mogelijk om een volledige case in het cybersecurity demonstratieplatform te testen.  WeSecure kan diverse scenario’s opzetten in het geheel van het internet gescheiden cybersecurity demonstratieplatform.

Waarom een cybersecurity demonstratieplatform?
Het platform is geheel van het normale internet gescheiden en dat betekent dat experimenten en testen in een gesloten omgeving veilig uitgevoerd kunnen worden. Het opzetten en onderhouden van een testnetwerk kost veel tijd, geld en energie. Door gebruik te maken van het testplatform van WeSecure hoeven organisaties zelf niet te investeren in een testnetwerk. Men kan tijd en energie volledig steken in de eigen business, terwijl voor het veilig testen van een product of business case er alleen maar een afspraak met WeSecure hoeft te worden gemaakt.

Demonstraties
Voor klanten en relaties verzorgt WeSecure regelmatig hands-on workshops en demonstraties in het cybersecurity demo center. Het kan hierbij gaan om een security product, combinaties van producten en functionele scenario’s.

Enkele voorbeelden van demonstraties:

Beveiliging en grip op alle gebruikte cloud applicaties
Bescherming van remote werkers
DNS en security best-practises
Wat kan Network Access Control u bieden?
Hoe beschermt een Next Generation Firewall een netwerk?
Hoe werkt een Next Generation Firewall samen met wireless en authenticatie?