Onderhoudsvrije tracking van containers, trailers, glasbokken en materieel

Partnernieuws van Locus Positioning

De experts van Locus Positioning uit Deventer ontwikkelen indoor en outdoor trackingoplossingen. Een van de nieuwste ontwikkelingen van Locus Positioning is de SolarTrack: een zonnecel gevoede GPS tracker en cloud gebaseerde trackingsdienst.

De SolarTrack GPS tracker biedt ongekende mogelijkheden voor het volgen van gevoede en niet gevoede objecten zoals:
• Containers en reefers,
• Vrachtwagentrailers,
• Autoaanhangers,
• Vuilcontainers en vuilpersen,
• Auto’s, vrachtwagens en bussen.
• Glasbokken

Informatie over waar objecten zich bevinden is altijd beschikbaar via de Locus cloud-service op smartphone of via de browser. Door middel van de bewegingssensor detecteert wanneer het object wordt verplaatst. De SolarTrack GPS tracker is waterdicht en functioneert zonder bijladen maandenlang op de batterij. Door via het zonnepaneel bij te laden werkt de tracker jarenlang zonder vervanging van batterijen. Een echte onderhoudsvrije oplossing dus!

Uitstekende dekking

Dankzij LTE-M (4G) communicatietechnologie kan de tracker door heel Europa en zelfs wereldwijd worden ingezet. De tracker communiceert via de overal aanwezige 4G en indien nodig via GSM masten. Daarnaast biedt de nieuwe LTE-M technologie ongekend goede dekking in minder bevolkte gebieden. De dekking is vele malen beter dan met technologieën als LoRa/Sigfox.

Neem voor meer informatie contact op met: info@locuspositioning.com
Of bekijk onze website.

Gerelateerde berichten...