OpenText Voltage Data Security Platform “leader” bij Forrester

OpenText Voltage onderscheidend met data discovery en classificatie in het Data Security Platforms Report

OpenText heeft aangekondigd dat zijn Voltage Data Security Platform, voorheen onderdeel van Micro Focus is uitgeroepen tot Leader in The Forrester Wave™: Data Security Platforms, Q1 2023 rapport. Voltage kreeg de hoogst mogelijke scores op 15 criteria, waaronder data discovery, classificatie, tokenisatie, encryptie, data masking, data access controles, privacy use cases, data en information governance use cases. In de categorie Strategie kreeg het Voltage-platform de hoogst mogelijke scores, superieur aan andere in de evaluatie, voor productvisie en uitvoering roadmap.

Volgens het Forrester-rapport werd het Voltage Data Security Platform door klanten geprezen om zijn stabiliteit, schaalbaarheid en performance. Klanten spraken vol lof over productmanagers en support en noemden de supportmedewerkers voor hun diepgaande kennis van het product zelf en de echte klant- en industrie specifieke vereisten.

“Cyberdreigingen zijn continu aanwezig, wat betekent dat bedrijven betere voorzorgsmaatregelen moeten nemen om gegevens te beschermen en cyberweerbaarheid te creëren. Een van de beste manieren om gevoelige data te beschermen is via een echt geïntegreerd databeveiligingsplatform zoals Voltage”, aldus Muhi Majzoub, Executive Vice President, Chief Product Officer, Development bij OpenText. “Wij bieden bedrijven een krachtige oplossing die databeveiliging, privacy en governance levert in één geïntegreerd platform. We zijn vereerd dat het Voltage Data Security Platform is erkend in de Forrester Wave als leider.”

Het OpenText Voltage Data Security Platform helpt organisaties met continue data discovery, inzicht en bescherming om risico’s te verminderen en privacy by design mogelijk te maken. De toonaangevende technieken van Voltage voor databescherming, zoals tokenisatie, encryptie en hashing, zijn gericht op privacy compliance, betalingsstandaarden, regelgeving en databeveiliging. Tegelijkertijd helpen ze organisaties ook hun financiële en duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren door IT-vraagstukken op te lossen zoals legacy data clean-up, databehoud, het uit gebruik nemen van applicaties, beheer van testdata en veilige cloud analytics.

Bekijk voor meer informatie het rapport:
The Forrester Wave™: Data Security Platforms, Q1 2023

Bekijk het originele persbericht: OpenText Voltage Data Security Platform Recognized as a Leader by Independent Research Firm

Opmerking: OpenText heeft Micro Focus op 31 januari 2023 overgenomen, inclusief Voltage.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X