Provincie Fryslân gunt werkplekbeheer aan QNH

QNH Consulting Noord, IT-dienstverlener en – kennispartner, kondigt aan alle werkplekken van Provincie Fryslân te gaan beheren Het betreft het beheer van 1.200 werkplekken met de daarbij behorende infrastructuur en het applicatielandschap voor een periode van minimaal twee jaar. Daarnaast gaat QNH de Provincie ondersteunen met het verder digitaliseren van haar dienstverlening.

Jos Bell, regievoerder Provincie Fryslân: “Wij zijn al een aantal jaren bezig met SLA-gestuurde dienstverlening. We willen hierin groeien en steeds meer gaan werken vanuit het oogpunt van het afnemen van integrale diensten en het verhogen van de kwaliteit daarvan. Wij hebben het vertrouwen dat QNH een innovatiepartner is, die continu met ons meedenkt en proactief advies geeft over onze ICT-omgeving, zodat onze dienstverlening altijd optimaal is.”

Rinse Ebbes, directeur QNH Consulting Noord: “Met de opdracht van het beheren van de kantooromgeving van de Provincie krijgt QNH de mogelijkheid om innovatief mee te denken over zaken die op de overheidsagenda staan. Denk daarbij aan zaakgericht werken, documentbeheer, online samenwerken en digitaal vergaderen. QNH heeft innovatie hoog in het vaandel staan en daarom geloven wij dat deze stap uitstekend aansluit bij de ambities van de Provincie.”

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...