4 niet te missen Analisten Rapporten voor IT management

De digitalisering gaat hard en soms is het daarom gewoon goed om even bij te lezen, Progress wil uw strategische partner zijn om u te ondersteunen in het proces.
Neemt u kennis van onderstaande rapporten die we geselecteerd hebben.

Gartner rapport: Een samengestelde DXP-strategie technische stack toekomstbestendig te maken

Monolithische Content Management (CMS) en digitale ervaringsplatforms (DXP’s) zijn mijnenvelden geworden voor bedrijven. Ze zijn niet alleen duur, maar bieden ook niet de flexibiliteit die bedrijven nodig hebben.

Best-of breed lijkt een betere manier om uw technische stack toekomstbestendig maken en ervoor te zorgen dat de IT-oplossingen die u nodig hebt naadloos te integreren om schaalbare digitale ervaringen te creëren die precies passen bij wat u zoekt.

Om beter te kunnen begrijpen wat de belangrijkste uitdagingen zijn voor bedrijven die met monolithische oplossingen systemen werken schreef Gartner het rapport: Adopt a Composable DXP Strategy to Future-Proof Your Tech Stack.
In het rapport geeft Gartner een analyse hoe je tot het toekomstbestendig maken van uw DXP-infrastructuur kunt komen. Download het Gartner rapport gratis

Forrester rapport: De pandemie vraagt om een de digitale reactie

De wereldwijde pandemie betekent dat bedrijven hun personeelsmanagement, workflows en verliespreventieprocessen moeten hervormen. Als bedrijven zich willen aanpassen aan de pandemische recessie, moeten ze deze processen stroomlijnen.

Forrester Research spreekt over deze uitdagingen in hun rapport “The Pandemic Recession Demands a Digital Response.” Experts bespreken hoe bedrijven zich kunnen aanpassen en groeien door lean te worden, all-in te gaan op ecosystemen en agile op schaal te omarmen.

In dit rapport wordt beschreven hoe een digitale reactie op COVID-19 bedrijven kan helpen toekomstige verstoringen te voorkomen. Je leert waarom het versterken van digitale praktijken door het analyseren van organisatorische en technologische strategieën een must is. Dat omvat het beoordelen van de ecosystemen van uw leveranciers als een stap in de richting van meer veerkracht. U kunt het Forrester The Pandemic Recession Demands a Digital Response Rapport hier lezen.

Gartner’s sleutels tot success in de Digital Experience economie

Ook in de digitale wereld vormen de herinneringen, emoties en gevoelens van klanten de kern van aankoopbeslissingen. Maar hoe bouw je of evolueer je naar een infrastructuur die aan de gewenste digitale ervaringen kan voldoen en effectieve online interacties tussen klanten en medewerkers creëert/

Gartner beschreef de strategie voor een geïntegreerde benadering van ervaringen genaamd Success in the Digital Experience Economy Requires Connecting MX, UX, CX and EX
Het rapport biedt best practices, concepten en inzichten die u nu kunt gebruiken, waaronder:
• Relaties tussen de klantervaring, werknemerservaring, gebruikerservaring en multi-ervaring.
• Wat zijn de belangrijkste technologieën, vaardigheden en praktijken?
• Wat is vereist voor implementatie

Leveranciersvergelijking: Een oplossing voor het managen van digitale ervaringen selecteren

Het Omdia Universe-rapport kijkt naar 13 toonaangevende DXM-leveranciers. Elk platform werd geëvalueerd op basis van verschillende criteria, zoals ondersteuning voor analyse, tooling voor ontwikkelaars, cloudimplementatie, beheer van digitale activa, flexibiliteit bij integratie en online formulieren.

Lees het rapport voor meer informatie over de markt voor digital experience management. En krijg waardevolle marktinzichten, waaronder:

• Een uitgebreid overzicht van de toonaangevende leveranciers
• Belangrijkste markttrends en analyse van marktverkopers
• Analyse van de verschillen en sterke punten van leveranciers
• Reden voor het aanbevelen van Progress Sitefinity

Bekijk het gratis

Meer inspiratie? Lees verder

Gerelateerde berichten...

X