De Refurbished iPhone 7 – Ook in 2020 een geweldige optie!

Overweeg je om een iPhone aan te schaffen maar liggen de recente versies boven je budget? Dan is het altijd een optie om naar een oudere iPhone te kijken, want zelfs in 2020 zijn deze producten een geweldige optie. En nog goedkoper als je ervoor kiest om een iPhone 7 refurbished te kopen.

Hoe dan?

Je zult je wel afvragen hoe het mogelijk is dat een telefoon die 4 jaar geleden uitkwam nog steeds een goede keuze is voor jouw zakelijke werkzaamheden. De iPhone 7 ontvangt nog altijd iOS updates. Waar het ooit begon op iOS 10 is de iPhone 7 gewoon meegegaan en zal ook geupdate worden naar iOS 14 die deze herfst zal worden uitgebracht. Zelfs IOS 15 die pas in 2021 komt zal beschikbaar zijn op de iPhone 7! Hiermee ben je dus verzekerd van nog 2 jaar aan updates, wat de iPhone 7 zelfs in 2020 nog een aantrekkelijk optie maakt. Al deze voordelen zul je ook hebben met een refurbished iPhone 7, maar dan voor een prijs die tot 50% goedkoper is!

Uitstekend voor jouw bedrijf

Met zijn A10 processor kan de iPhone 7 heel goed multitasken zodat jij tussen je calls door snel aantekeningen kan maken, deze vastleggen op het interne geheugen en eventueel op de mail zetten naar je collega. De iPhone is ideaal in het bedrijfsleven vanwege zijn duidelijke besturingssysteem en compacte formaat die in elke broekzak prettig past. Tenslotte heeft de iPhone 7 Matzwart ook nog een chique uitstraling waar je zeker mee gezien mag worden.

Camera blijft geweldig

Zeker in 2020 met de explosie van Tiktok en andere sociale media is het belangrijk dat je goede foto’s en video’s kunt maken, ook als je kiest voor een oudere iPhone. De 12 megapixel-camera en optische beeldstabilisatie doen nog altijd hun werk en dankzij het grote diafragma vang je genoeg licht op. De iPhone 7 beschikt ook over een HDR modus waar je foto’s een betere contrastverhouding krijgen.

De iPhone 7 – Goedkoop en duurzaam

Ondanks dat Apple de iPhone 7 nog altijd update, wordt deze niet meer als nieuw verkocht. Hierdoor is het heel erg populair om een refurbished iPhone 7 aan te schaffen. Refurbished producten worden van binnen en buiten schoongemaakt, waar het nodig is gerepareerd en in enkele gevallen worden sommige onderdelen zelfs vervangen door nieuwe. Een refurbished product betekent niet altijd dat deze gebruikt is. Het kan gaan om een showmodel, een lease iPhone of een iPhone die vrijwel direct geretourneerd was na aankoop. Doordat de elektronica langer mee gaat doe je ook nog eens erg duurzaam met de aankoop van een refurbished product.

Refurbished iPhone 7

Heb je interesse in het kopen van een iPhone 7? De missie van refurbished.nl, is dat jij als nieuwe gebruiker geen verschil zult zien tussen een nieuwe iPhone 7 of een refurbished model. Naast het besparen van honderden euro’s ten opzichte van een nieuw exemplaar biedt refurbished.nl ook twee jaar garantie aan! Alle iPhones zijn tot op tientallen punten uitvoerig getest. Bij refurbished.nl ben je dus verzekerd dat je kiest voor kwaliteit.

Gerelateerde berichten...

X