Een bericht van Odido Business

Odido Business logo

Begin september was daar plots Odido. Een nieuwe provider, maar wel één met al 6 miljoen klanten. Odido is er voor iedereen, dus ook voor de zakelijke markt. Onder de nieuwe naam Odido Business. Maar wat hebben we voor IT-managers in petto? En wat bedoelen we eigenlijk als we zeggen ‘het kan ook zo’? Tijd voor een kennismaking.

 Veranderende rol IT-manager

De veranderende rol van de IT-manager brengt nieuwe uitdagingen. In een snel veranderende, digitale wereld die constant in beweging is, is de IT-manager een bruggenbouwer. Iemand die het bedrijfsnetwerk update op kantoor, maar ook uitzoekt hoe je collega’s hybride of zelfs fully remote kan laten werken. Schaalbaar, gebruiksvriendelijk en veilig zijn is key.

De IT-manager krijgt een steeds voornamere rol in hoe we een bedrijf aansturen, elke dag samenwerken met collega’s, en in contact staan met eindgebruikers en relaties. Dat zorgt dus ook voor nieuwe uitdagingen. Op het gebied van slimmer werken, continuïteit van je bedrijf en betere interactie met je klanten en relaties.

 Menselijke kant van zakelijk

Technologie en connectiviteit zijn cruciaal voor elk bedrijf. Bij Odido laten ze graag zien dat telecom anders kan. Menselijker. Daarom kijken experts van Odido met bedrijven mee hoe ze kunnen digitaliseren en hoe ze de samenwerking en interactie kunnen verbeteren. Met oog voor ontwikkelingen van de markt en uitdagingen van het bedrijfsleven.

Bijvoorbeeld door middel van Odido Next. Dat is een strategisch programma waarin experts van Odido Business de behoefte aan digitalisering binnen een bedrijf in kaart brengen. Dat doen ze samen met de verschillende stakeholders in een aantal deepdive sessies, om te begrijpen waar een bedrijf heen wil en om de juiste inventarisatie te kunnen maken. Het programma maakt complexe vraagstukken inzichtelijk in een adviesrapport met heldere doelen. Dat vervolgens als basis dient voor het digitaliseringsplan.

Maar bij Odido doen ze meer. Ze gaan verder dan het leveren van 5G- en glasvezelverbindingen. Niet in één oplossing voor iedereen, maar ze beloven totaaloplossingen op maat. Odido Business biedt mogelijkheden op het gebied van flexibiliteit en vrijheid voor collega’s, continuïteit en veiligheid van je bedrijf en optimale bereikbaarheid voor je klanten en collega’s.

Doe het samen

Odido werkt niet alleen: ‘Want samen kunnen we méér’. Daarom werkt Odido samen met verschillende ICT-partners. Vakmensen, met elk hun eigen expertise en focus. Die ook snappen wat de werkelijke behoefte van de IT-manager is en die bedrijven helpen om voorop te lopen. Bij Odido noemen ze dat een ‘deskundig ecosysteem’. Waarin ze samen met de juiste partner zoeken naar de connectiviteitsoplossing die het beste bij een bedrijf past. Meerdere experts en toch één vast aanspreekpunt.

 Odido Innovatie Hubs

De oplossingen in het echt ervaren? Dat kan in een van de Odido Innovatie Hubs. Geen ingewikkelde verhalen over enen en nullen, maar concrete voorbeelden. De Innovatie Hubs bevinden zich in het FC Utrecht stadion Galgenwaard en op het hoofdkantoor in Den Haag. Je bent welkom; kom langs en laat je inspireren.

 Odido Business. Het kan ook zo.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...