Overheidsorganisaties digitaliseren sneller met low-code

Word wendbaarder dankzij razendsnelle softwareontwikkeling

Welke (semi-) overheidsorganisatie je ook bent, je wil sneller kunnen reageren op wensen van burgers, bedrijfsleven en politiek. Tegelijkertijd moeten je diensten digitaal en 24/7 bereikbaar zijn via verschillende kanalen. Daarom introduceer je het liefst zo snel mogelijk smartphone apps en webportalen. Dankzij de opkomst van low-code platformen kan dat nu!

Low-code geeft softwareontwikkeling een boost

Sneller digitaliseren staat hoog op de agenda van organisaties in de publieke sector. Lange en kostbare ontwikkeltrajecten stonden dit tot nu toe in de weg. Hierdoor sluit het serviceniveau niet aan bij de verwachtingen van burgers en medewerkers. Omdat medewerkers graag efficiënter willen werken schaffen ze buiten het zicht van IT vaak zelf applicaties aan, met security-problemen tot gevolg. In gevallen waar traditionele softwareontwikkeling tekortschiet, geven moderne low-codeplatformen je digitalisering de boost die je nodig hebt.

In de achtste versnelling digitaliseren

Met low-code platformen bouw je bijvoorbeeld mobiele applicaties en zelfservice webportalen tot acht keer sneller dan voorheen. Deze whitepaper gaat dieper in op wat low-code en no-code-platformen zijn, waarom ze snel de standaard voor softwareontwikkeling worden en waarom juist overheidsinstanties hun voordeel ermee doen.

Praktijktips en stappenplan digitaal versnellen

Voor sommigen lijken de voordelen te goed om waar te zijn. Bij het RIVM plukken ze al sinds een paar jaar de vruchten van low-code. In de whitepaper lees je onder meer over:
• Hoe je jouw applicatielandschap sneller kan moderniseren
• De voordelen van low-code
• Praktijktips van het RIVM: succesvol low-code implementeren
• Speciale bouwblokken voor de overheid
• Een stappenplan om digitaal te versnellen

Met low-code bouw je sneller veilige applicaties

Wil je ook je digitale transformatie versnellen en burgers, medewerkers en ketenpartners een hoger serviceniveau bieden? Kijk dan eens naar de voordelen van moderne, vellige, laagdrempelige applicaties en websites op basis van low-code. Download de whitepaper en versnel je digitalisering!

>>>DOWNLOAD NU DE WHITEPAPER  >>>>>

Lees ook:

Gerelateerde berichten...