Unify en BT bieden samen Unified Communications oplossingen

Om te kunnen voldoen aan de grote vraag van-uit de markt naar geïntegreerde en collaboratieve infrastructuur en toepassingen, en voortbouwend op een succesvol traject bij klanten, kondigen Unify en BT een nieuwe, internationale overeenkomst aan voor de enterprise markt. De overeenkomst maakt het voor klanten in het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Luxemburg en Duitsland eenvoudiger om te profiteren van de voordelen inzake productiviteit en kostenbesparing behorend bij een gezamenlijk aanbod van oplossingen. In het Verenigd Koninkrijk zal de klemtoon liggen op de sectoren overheid en gezondheidszorg.

Volgens de overeenkomst zal BT Unify’s OpenScape pakket van producten en diensten toevoegen aan zijn enterprise-aanbod, in combinatie met BT’s expertise op het gebied van IT-netwerken en zijn capaciteiten op het gebied van professionele diensten. Beide bedrijven kondigden ook aan dat BT Unify’s bekroonde “Go Forward” partnerprogramma zal vervoegen.

OpenScape is een Unified Communications & Collaboration oplossing die een pakket van toepassingen biedt voor spraak, mobiliteit, video, web conferencing, chat, tekstberichten en aanwezigheidsstatus, bedoeld om de complexiteit en het management van IT-systemen te vereenvoudigen en de bedrijfsprestaties te verbeteren.

Met deze overeenkomst formaliseren BT en Unify een succesvolle relatie die zijn waarde reeds heeft bewezen bij klanten in de privé- en overheidssector. Daaronder enkele leidende ondernemingen en overheidsorganisaties verspreid over Europa, die op OpenScape vertrouwen om hun werknemers Unified Communications & Collaboration oplossingen aan te reiken.

“Deze overeenkomst met BT plaatst de klant voorop in onze activiteiten en in ons denken”, zegt Trevor Connell, Managing Director, West Region, Unify. “Samen met BT verzekeren wij onze klanten van een eenvoudige toegang tot het beste inzake Unified Communications & Collaboration oplossingen op maat, om hun bedrijfsmatige behoeften op een flexibele manier te ondersteunen. De combinatie van ons OpenScape portfolio met BT’s netwerkcapaciteiten en marktpenetratie heeft zijn waarde reeds bewezen bij klanten, en onze nieuwe relatie laat ons toe op dit succes voort te bouwen.”

“Unify’s OpenScape zal ons aanbod van diensten naar onze klanten verbre-den, en we zijn verheugd onze relatie met Unify in de Unified Communications markt te versterken”, zegt Andrew Small, Vice-President Unified Communications and Customer Relationship Management (CRM), BT Global Services. “Virtueel werken, Unified Communications en het gebruik van samenwerkingstools maken nu een essentieel deel uit van ons professionele leven, en onze nieuwe overeenkomst met Unify zorgt ervoor dat wij tegemoet kunnen blijven komen aan de behoeften van onze klanten met de beste technologie en expertise die beschikbaar zijn.”

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...

X