Zorg & ICT opnieuw uitgesteld, nu naar 2021

Jaarbeurs Utrecht

De vakbeurs Zorg & ICT vindt dit jaar niet meer plaats. De eerstvolgende beurs is op 18, 19 en 20 mei 2021. Reden hiervoor is het coronavirus en de nog altijd overspannen zorgmarkt.

Als bijkomend voordeel wordt het dan wek de Week van de Zorg. Op 18, 19 en 20 mei zijn Zorg & ICT en Zorgtotaal te bezoeken. Aansluitend vindt op 19, 20, 21 en 22 mei de beurs Support plaats. Dit is een beurs voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving.

Thema

Thema van de beurs blijft hetzelfde: Let’s change health. De veranderingen van de gezondheidszorg met veel meer ict-toepassingen is niet alleen interessant voor zorgverlener en patiënt, maar vooral een absolute must.

Hoe het programma er precies uit gaat zien is nog niet bekend. En dus ook niet of en hoe de elementen van het oorspronkelijke programma ingepast gaan worden. Oorspronkelijk zouden er seminars plaatsvinden van onder andere Harry Meijer, directeur Healthcare bij EMEA Gartner,
Enno van der Velde, Klinisch Fysicus bij Leids Universitair Medisch Centrum en Irene van Duijvendijk, Sr. Application Consultant bij Roche Diagnostics. Of en hoeveel deze en andere sprekers in mei volgend jaar ook zullen aantreden is nog niet bekend.

Verplaatsing

In verband met de coronacrisis werd de beurs dit jaar al twee keer verplaatst. In maart werd bekend dat de vakbeurs Zorg & ICT in juni dit jaar zou plaatsvinden. Later werd dat  27, 28 en 29 oktober 2020. De beurs zou oorspronkelijk plaatsvinden in april.

De beurs Zorg & ICT is interessant voor directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers die werkzaam zijn bij een zorginstelling. Bezoekers zijn onder andere:

  • directie en algemeen management
  • zorgmanagers en zorgprofessionals
  • ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg, gemeenten, ministeries en overige publieke organisaties.

Zodra er meer duidelijk is maakt de organisatie dat meteen bekend.

Gerelateerde berichten...

X