‘In charge of the future’

Zotg&ICT 2023

Digitalisering is cruciaal voor de toekomst van de zorg. Wil jij alles weten over slimme technologieën en innovatieve oplossingen die bijdragen aan een betaalbare, efficiënte en toekomstbestendige zorg? Zorg dan dat je erbij bent op 13, 14 en 15 juni 2023 op Zorg & ICT in Jaarbeurs. Hét grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor duizenden professionals uit verschillende zorgsectoren.

In charge of the future
Het transformeren en digitaliseren van de zorg is een enorm omvangrijke en complexe uitdaging. Om met passende oplossingen te komen, moeten we over de muren van eigen instellingen heen kijken en samen werken aan toekomstbestendige zorg. Het centrale thema van Zorg & ICT is dan ook ‘In charge of the future’, met zes hot topics die spelen in de zorgsector. Deze subthema’s dragen het hoofdthema en geven een complete invulling aan kennis die jouw zorginstelling nodig heeft op het gebied van digitale zorg.

Artificial intelligence (AI)
•           Cybersecurity
•           Databeschikbaarheid
•           Health loT
•           Virtuele zorg
•           Zorg op afstand

Digitalisering van de zorg
Hoe AI, robots, sensoren en nieuwe technologieën de zorg digitaliseren? Dat laten ruim 200 aanwezige exposanten en startups zien. Zij staan voor je klaar om hun kennis en best practices met jou te delen, op hun stand of tijdens theatersessies. Of laat je bijpraten en inspireren over digitale zorg tijdens guided tours, op het Plein Databeschikbaarheid of Plein Cybersecurity.

Programma Zorg & ICT 2023

Health Tech Mainstage
Onder leiding van dagvoorzitter Jim Stolze betreden onder meer de volgende topsprekers het podium van de Health Tech Mainstage: Victor Mids (illusionist en arts n.p.), Diederik Gommers (hoofd van de Intensive Care van het Erasmus MC), Marcel Levi (Internist en voorzitter NWO), Daniël Verlaan (onderzoeksjournalist RTL nieuws), Helen Mertens (voorzitter raad van bestuur Maastricht UMC+ en gynaecoloog n.p. ) en minister Conny Helder. Het programma op de mainstage staat iedere dag in het teken van een specifiek thema:

* dinsdag 13 juni: Databeschikbaarheid
* woensdag 14 juni: Artificial Intelligence (AI)
* donderdag 15 juni: Zorg op afstand

Health Tech Academy (theater 3)
In de academy is een boeiend programma in samenwerking met toonaangevende partners als de Nederlandse AI Coalitie, Vilans, Z-CERT, VWS, VZVZ  en NictiZ. Actuele thema’s als AI, databeschikbaarheid, cybersecurity, Health IoT, virtuele zorg en zorg op afstand komen dagelijks aan bod.

Theaters
In vijf verschillende theaters delen exposanten hun kennis en ervaringen tijdens uiteenlopende casestudies.

Guided tours
Dagelijks zijn er georganiseerde tours, waarbij experts de bezoekers meenemen over de beursvloer. Op de route liggen exposanten die in korte tijd een update geven over een specifiek, actueel zorgthema. M&I Partners en MedicalPHIT organiseren tours in het teken van databeschikbaarheid. Tijdens de tour van de Nederlandse AI Coalitie draait alles om AI en de tour van D&A spitst zich toe op langdurige zorg.

Health Tech Lab en Heart of Health-Startupplein
Op Zorg & ICT spot je volop innovaties. Kom naar het Health Tech Lab, waar de regiowinnaars van de Nationale Zorginnovatieprijs en de deelnemers van de Health Impact Accelerator van Zorginnovatie.nl (onderdeel van Health~Holland) hun nieuwste producten laten zien en bezoekers inspireren met hun slimme ideeën. Of bezoek het Heart of Health-Startupplein, waar tien van de meest innovatieve startups en scale-ups uit de regio Utrecht hun innovaties presenteren.

Jouw netwerk uitbreiden
Tijdens hét health tech event van Nederland tref je niet alleen exposanten die hun zorgoplossingen, producten, diensten en innovaties presenteren, maar ook duizenden zorgprofessionals. De perfecte plek dus om jouw netwerk uit te breiden en jouw kennis en ervaring te delen. Zo brengen we de zorg dichterbij elkaar en blijf je ook na het event in contact met andere zorgexperts.

Waarom Zorg & ICT bezoeken?

  • in één dag op de hoogte over de nieuwste technologieën die bijdragen aan toekomstbestendige zorg;
  • ontmoet circa 200 exposanten die slimme producten en zorgoplossingen tonen;
  • veel zorginnovaties van inspirerende start-ups;
  • guided tours (in begrijpelijke taal) over actuele thema’s;
  • best practices en keynotes door topsprekers uit verschillende zorgsectoren;
  • de perfecte ontmoetingsplaats om te netwerken met branchegenoten.

Zorg & ICT is partner van Dutch Health Week.

Algemene informatie

Wanneer

13 t/m 15 juni 2023 van 9.30 tot 16.30 uur
Waar

Hal 1 in Jaarbeurs Utrecht
Voor wie

Directie en management, CIO, CMIO, CNIO, klinisch informaticus, IT-manager, innovatie manager, inkoper, facilitair manager, financieel manager, programmamanager, projectleider, zorgprofessional.

 Kijk voor meer informatie en gratis toegang op www.zorg-en-ict.nl

Lees ook:

Gerelateerde berichten...