AWS Quick Start voor Progress® OpenEdge® beschikbaar

Een nieuw framework stelt organisaties in staat om bedrijfsapplicaties binnen enkele minuten naar de cloud te migreren

Progress (NASDAQ: PRGS), producent van developer platformen voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van bedrijfsapplicaties, heeft de beschikbaarheid van een AWS Quick Start voor Progress® OpenEdge® aangekondigd. Progress OpenEdge is het vlaggenschipplatform voor applicatie-ontwikkeling dat door meer dan 100.000 ondernemingen wordt gebruikt. Met OpenEdge op AWS Quick Start kunnen organisaties hun applicaties eenvoudig in de AWS Cloud plaatsen.

“We zijn blij om de OpenEdge op AWS Quick Start-oplossing aan ons programma te kunnen toevoegen”, aldus Dave May, Partner Solutions Architect, AWS Quick Start. “Veel organisaties gebruiken bedrijfskritische applicaties die jaren geleden zijn ontwikkeld. Om concurrerend te blijven, vergroot cloudimplementatie de flexibiliteit en schaalbaarheid en stelt ze hen in staat om te voldoen aan nieuwe vereisten. Met de lancering van OpenEdge op AWS Quick Start kunnen klanten nu een veilige n-tier Progress OpenEdge-omgeving implementeren en zo hun cloud implementatie versnellen.”

OpenEdge op AWS Quick Start is een geautomatiseerde referentie-implementatie die AWS CloudFormation-sjablonen gebruikt om een zeer performante, drieledige Progress OpenEdge-stack op AWS te implementeren. Deze accelerators verminderen honderden handmatige procedures in slechts een paar stappen, zodat organisaties hun productieomgeving snel kunnen opbouwen en direct kunnen gebruiken. De AWS Quick Start is een aanbevolen framework om applicatieproviders te helpen bij het snel en herhaaldelijk implementeren van applicaties in de AWS Cloud in een veilige en veerkrachtige architectuur. Gebruikmakend van GitHub, slaat OpenEdge op AWS Quick Start de scripts op die het AWS CloudFormation-product uitvoeren om alle bronnen te starten die nodig zijn om OpenEdge-applicaties te implementeren.

Met OpenEdge op AWS Quick Start hebben de Progress OpenEdge partners en klanten nu een gemakkelijke manier om de infrastructuur te creëren die nodig is om een n-tier Advanced Business Language (ABL) -applicatie uit te voeren met een webgebruikersinterface (UI), representational state transfer (REST) dataservices, en de OpenEdge-database. Het combineert AWS-services en OpenEdge-applicatieontwikkelingsplatformfunctionaliteit om hoge beschikbaarheid, redundantie en schaalbaarheid te bereiken.

“Het is ons doel om continu nieuwe mogelijkheden in OpenEdge te leveren die moderne architecturen ondersteunen, en de OpenEdge on AWS Quick Start doet precies dat”, aldus John Ainsworth, SVP, Core Products, Progress. “Het dient als migratieversneller en geeft klanten met on-premise OpenEdge -omgevingen de mogelijkheid om binnen 20 minuten een AWS-native omgeving op te zetten, hetzij als proof of concept, hetzij als migratiedoel voor hun on-premise omgeving. ”

Over Progress

Progress (NASDAQ: PRGS) biedt de beste producten voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van impactvolle enterprise applicaties. Onze uitgebreide productstack is ontworpen om technologieteams productiever te maken en we zijn toegewijd aan developer communities / de ontwikkelaarsgemeenschappen, zowel open source als commercieel. Met Progress kunnen organisaties de creatie en levering van strategische bedrijfstoepassingen versnellen, het proces automatiseren waarmee apps worden geconfigureerd, geïmplementeerd en geschaald, en kritieke data en inhoud toegankelijker en veiliger maken, wat leidt tot concurrentiedifferentiatie en zakelijk succes.

Meer dan 1.700 onafhankelijke softwareleveranciers, meer dan 100.000 ondernemingen en een drie miljoen ontwikkelaars vertrouwen op Progress om hun applicaties te ondersteunen. Lees meer over Progress op www.progress.com

Gerelateerde berichten...

X