Big Data Expo: Het event dat u als data professional niet kunt missen

De mogelijkheden op het gebied van big data zijn eindeloos. Dit maakt deze branche erg interessant en inspirerend. Maar het kan er ook voor zorgen dat een gerichte en praktische aanpak lastig(er) wordt. Waar moet u immers beginnen?

Om u daarin te servicen staan er op de Big Data Expo meer dan 80 exposanten en 90 sprekers tot uw beschikking. Zij inspireren niet alleen maar bieden ook direct praktische handvatten en advies. U kun direct aan de slag met uw big data vraagstuk op het gebied van o.a. (Predictive-) analytics, Data Science en Data Mining,

 

Databeveiliging en privacy

Een bezoek aan deze tweedaagse vakbeurs is gratis. Registreer u als bezoeker.

Topsprekers tijdens deze tweedaagse vakbeurs zijn onder andere:

  • Marc Lammers, Voormalig gouden hockeycoach
  • Andreas Weigend,  author of Data for the People and former Chief Scientist at Amazon
  • Jennifer Prendki, Walmart
  • Fleur Hasaart, Manager Data Science bij CZ Zorgverzekeraars
  • Daniel Gebler, CTO of Picnic
  • Brenno de Winter, ICT Onderzoeker met specialisatie in informatiebeveiliging en privacybescherming

 

Bekijk het volledige programma van Big Data Expo

“Big data heeft de toekomst. Het geeft namelijk inzichten in het verleden en heden, maar juist ook voor de toekomst. Het is de basis waardoor u als persoon en als organisatie de juiste strategische beslissingen kunt nemen én actief bezig kunt zijn met slimme oplossingen en rendementsverbeteringen.”

De Big Data Expo is hét big data event van het jaar. Maar dat is niet de enige reden waarom u dit event niet mag missen.

1. Ontdek Benelux’ grootste aanbod aan big data-oplossingen 
De Big Data Expo is hét grootste event waar bedrijven en instellingen die hun producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data presenteren. Dus pak die kans en laat u inspireren, verrassen en vrijblijvend adviseren over nieuwe mogelijkheden en ready-to-use tips & tricks!

Bekijk de exposantenlijst met bedrijven als Datastax, Elastic, Talend, MapR, Centric, Axians, Atos, Qlik en Tableau.

2. Helemaal up-to-date in één of twee dagen
In zes verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie. U kiest zelf gemakkelijk de lezing van uw voorkeur en niveau. Zo kunt u dus alle benodigde big datakennis in één of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!

3. Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit 
Op de Big Data Expo staat netwerken centraal en komt u makkelijk in contact met Consultancy bureaus, Data- analyse, Data-warehousing, Big data- search bedrijven, Privacy & security, Infrastructuur, Cloud- services en vele andere soorten big data- organisaties en -professionals. Zo krijgt u direct inzicht in wat big data is en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?

 

X