3min Ondernemen

Big Data Expo 2019

Big Data Expo 2019

Alles over data, artificial intelligence, machine learning en text mining

De mogelijkheden op het gebied van big data zijn eindeloos. Dit maakt het onderwerp erg interessant en inspirerend, maar kan er ook voor zorgen dat een gerichte en praktische aanpak lastig(er) wordt: waar moet u immers beginnen?

Om die vraag te beantwoorden vindt op 18 en 19 september aanstaande de jaarlijkse vakbeurs Big Data Expo plaats. Meer dan tachtig exposanten en honderdtwintig sprekers bieden praktische handvatten en advies op het gebied van onder meer Analytics, Artificial Intelligence, Business Intelligence, Data Science, Digital Innovation, Ethiek, AVG, Internet of Things en Text mining.

 

Topsprekers

Een bezoek aan deze tweedaagse vakbeurs is gratis. Registreer u als bezoeker. Topsprekers tijdens de komende editie van Big Data Expo zijn onder andere:

 • Jaap Vink, Head of Data bij Youngcapital
 • Rutger de Graaf, Data Architect bij Randstad Groep Nederland
 • Bernardo Nunes, Head of Science Growth Tribe
 • Marc Steen, Senior Research scientist TNO
 • Marc Salomon, Hoogleraar Universiteit van Amsterdam
 • Dr. Ir. Jan C. Scholtes, hoogleraar tekst mining bij de vakgroep artificial intelligence van de afdeling ‘Data science and knowledge engineering’ aan de faculteit Science and Engineering University of Maastricht
 • Fleur Hasaart, Manager data science CZ

 

Mis het niet

De Big Data Expo is hét big data event van het jaar. Maar dat is niet de enige reden waarom u dit event niet mag missen:

 1. Ontdek Benelux’ grootste aanbod aan big data-oplossingen
  De Big Data Expo is hét grootste event waar bedrijven en instellingen die hun producten en diensten op het gebied van big data collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/of toepassen, zichzelf presenteren. Dus pak die kans en laat u inspireren, verrassen en vrijblijvend adviseren over nieuwe mogelijkheden en ready-to-use tips & tricks!
 2. Helemaal up-to-date in één of twee dagen
  In negen verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie. U kiest zelf gemakkelijk de lezing van uw voorkeur en niveau. Zo kunt u dus alle benodigde big datakennis in één of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!
 3. Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit 
  Op de Big Data Expo staat netwerken centraal en komt u makkelijk in contact met consultancy bureaus, data-analyse, data-warehousing, big data-search bedrijven, privacy & security, infrastructuur, cloud-services en vele andere soorten big data-organisaties en ‑professionals. Zo krijgt u direct inzicht in wat big data is en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Want wat geeft nu betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?

 

https://www.bigdata-expo.nl/nl