Consultancy bij Linden-IT

Europese consumenten

De komst van cloudoplossingen heeft bijgedragen aan de grote vraag naar ICT-consultants gespecialiseerd in cloud toepassingen, DevOps en Networking en IT-infrastructuur. Bedrijven migreren hun applicaties en diensten massaal naar de cloud. Linden-IT speelt op deze trend in en start dit voorjaar met het detacheren van ICT-consultants om aan de grote vraag te voldoen.

“Linden-IT kan een rol spelen door gekwalificeerde ICT-consultants in te zetten bij het ontwerpen, inrichten en beheren van cloud omgevingen, aldus Tobias Fidder, Manager Consultancy. Cloud omgevingen zijn stabiel, schaalbaar en financieel aantrekkelijk. Het is daarom heel aantrekkelijk om over te stappen naar de cloud.”

Consultants

De consultants bij Linden-IT richten zich op Cloud-oplossingen, DevOps, Networking en IT-infrastructuur. Ze hebben ruime ervaring op het gebied van zowel on-premise, hybride als cloud oplossingen. Dagelijks ontwikkelen, implementeren en onderhouden ze servers, storage, netwerk en security infrastructuur.

Cloud specialisten

Cloud specialisten of cloud-engineers houden zich veelal bezig met migraties naar cloud. Ze analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van cloud oplossingen Amazon Web Services of Microsoft Azure, Google Cloud Platform en andere platformen.

DevOps Engineers

DevOps Engineers werken eveneens in een agile-team waar ze op structurele basis snel en foutloos software deployen. De deployments zijn in hoge mate geautomatiseerd. En zij ondersteunen de ontwikkel- en teststraten.

Network en Security Engineers

Network en Security Engineers zijn betrokken bij de informatiebeveiliging van IT-infrastructuren. Zij hebben als doel om de beveiliging naar een hogel doel te tillen. Ook geven zij advies over security vraagstukken.

Lijnmanager

De lijnmanager vertaalt het beleid van het bedrijf naar de werkvloer en de werknemers. De lijnmanager verdwijnt echter steeds vaker uit het bedrijfsleven of wordt meer gezien als een rol.  Binnen de IT.

Servicedeskmanagers

Als Servicedeskmanager ben je de leidinggevende en verantwoordelijke van de servicedesk. Je houdt het aantal KPI en SLA’s in de gaten. Het draait niet alleen om je leidinggevende capaciteiten, maar ook om je technische skills. Verder draag je verantwoording af aan het management en bepaal je de koers van de afdeling. Een senior servicedesk medewerker kan ook de bevoegdheden van een servicedeskmanager hebben.

IT-specialisten

Een IT-specialist heeft gemiddeld genomen een brede IT-kennis. Hij of zij voorziet het bedrijf van IT-advies.  Verder beantwoordt degene vragen over de inkoop en bemiddeling bij IT.  Ook lost de IT-specialist problemen op en is hij verantwoordelijk voor een afdeling.

Detachering

Linden-IT denkt met de opdrachtgever mee bij inzetten van ICT-consultant. De ICT-detacheerder schakelt snel en blijft daardoor persoonlijk en betrokken naar zowel de ICT-consultant als de opdrachtgever. ICT-Consultants worden op projectbasis gedetacheerd bij de opdrachtgever. “Deze Consultants kunnen worden ingezet om advies te geven over vraagstukken op het gebied van complexe en geavanceerde cloud omgevingen en IT-infrastructuren”, vertelt Fidder.

De ICT-consultants van Linden-IT werken voor het MKB, multinationals, overheids- en onderwijsinstellingen door het hele land. Ze blijven zich continu ontwikkelen door het behalen van certificaten en hebben passie voor het vak ICT.  “Onze ervaren ICT-consultants streven naar de meest effectieve en duurzame oplossing”, voegt Fidder hieraan toe.

Gerelateerde berichten...

X