Vier gebieden waar automatisering zakelijke wendbaarheid geeft

Indien je als organisatie tegenwoordig niet wendbaar bent, ben je niet in staan om snel te reageren op veranderingen in de markt en mis je kansen. IT speelt hier een belangrijke rol door continu de ontwikkeling van bedrijfsoplossingen te ondersteunen. Deze bedrijfsflexibiliteit wordt onder meer mogelijk gemaakt door moderne workload automatisering die de bedrijfsprocessen ondersteunt zodat de organisatie sneller kan reageren op zowel interne als externe klanten en zo voldoet aan hun toenemende verwachtingen op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid.

Er zijn vier gebieden waar automatisering een belangrijke helpende hand kan bieden:

1. Snelheid van innovatie
SaaS-gebaseerde workload automation maakt het eenvoudig om elegante geautomatiseerde bedrijfsprocessen te bouwen. Met een low-code grafische editor, die een uitgebreide bibliotheek van templates en wizards heeft, ben je in staat om processen in een kwestie van minuten te bouwen. En je kunt eenvoudig process chains met meerdere stappen maken om taken parallel uit te voeren, voor een snellere voltooiing. Deze oplossing ondersteunt meer dan 25 scripttalen en interfaces, en biedt multi-tier ontwikkel-, test- en implementatieomgevingen om snelle iteratie van processen mogelijk te maken.

2. Snelle resultaten
Processen snel bedrijfsresultaten laten opleveren is een ander gebied waarop de juiste workload automation een positieve impact kan hebben. Met het juiste platform kunt u processen en data naadloos en in real-time orkestreren. Dit elimineert vertragingen die geassocieerd worden met een legacy batch scheduling aanpak. Processen kunnen nu gelijk starten op het moment dat de relevante data of bestanden beschikbaar zijn.

3. Betrouwbaarheid
Als het gaat om veerkracht en betrouwbaarheid van processen, zijn er twee belangrijke overwegingen: de mogelijkheid om complexe workflows automatisch af te handelen en het vooraf waarschuwen wanneer belangrijke procesdeadlines in gevaar komen.

Uw workload automation platform biedt geavanceerde mogelijkheden voor procesorchestratie en vertakkingspaden, zodat processen verschillende acties kunnen ondernemen op basis van voorwaarden of resultaten – niet alleen binnen het huidige proces, maar ook tussen andere onderling afhankelijke processen. Dit vermindert de behoefte aan menselijke tussenkomst om speciale gevallen te behandelen of afzonderlijke, maar gerelateerde processen te coördineren. In plaats daarvan handelt dit platform het automatisch af.

Tevens bevat het ook ingebouwde SLA-monitoring om ervoor te zorgen dat de beloofde prestaties van kritieke bedrijfsworkflows en -processen worden geleverd. De SLA-module stuurt proactieve meldingen wanneer processen deadlines hebben gemist of wanneer voorspeld wordt dat ze dat zullen doen. Deze vroegtijdige waarschuwingsfunctie stelt je in staat om problemen op te lossen voordat ze interne of externe klanten beïnvloeden.

4. Een focus op resultaten, niet op hoe je het uitvoert
Tot slot zorgt het platform ervoor dat de werking van je automatiseringsplatform niet in de weg staat of je bedrijfsflexibiliteit belemmert.

Omdat Redwood’s Business Process Automation een SaaS-oplossing is, worden de inspanningen en operationele kosten voor automatiserings-hardware, software en voortdurende updates geëlimineerd. Wij beheren alles, zodat jij je met je IT team kan richten op de bedrijfsresultaten.

Wil je zelf ervaren hoe Redwood’s Business Process Automation platform jouw organisatie wendbaar kan maken, vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Gerelateerde berichten...

X