Dylan Vrind versterkt SentinelOne als Sales Director Benelux & Nordics

SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-security, benoemt Dylan Vrind (48) tot Sales Director Benelux & Nordics. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het strategisch en operationeel uitbouwen van alle sales-gerelateerde activiteiten in de Benelux & Nordics-markt.

De nieuwe Sales Director van SentinelOne brengt veel security-ervaring met zich mee die hij opdeed in verschillende functies. Zo was hij het afgelopen jaar werkzaam bij Proofpoint als Country Manager Benelux. Daarvoor werkte hij 4 jaar bij Gigamon als Sales Director Northern Europe en 10 jaar bij Check Point Software Technologies als Sales Manager Netherlands.

Vrind: “Ik zie grote kansen voor de hoogwaardige en ongeëvenaarde XDR-oplossing van SentinelOne. Deze sluit naar mijn idee naadloos aan bij de vraag vanuit de markt. Tegenwoordig is het helaas niet meer de vraag ‘of’ je getroffen wordt door cyberaanvallen, maar eerder ‘wanneer’. Daarom is het onze taak om bedrijven weerbaarder te maken tegen deze aanvallen, samen met onze channel-partners. De cultuur binnen SentinelOne is behulpzaam, open, enthousiast en klantgericht. Dit spreekt mij enorm aan, omdat ik uit hetzelfde hout gesneden ben. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met onze klanten, partners en het SentinelOne team.”

Ga voor meer informatie over SentinelOne naar https://nl.sentinelone.com/.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...