Feelerz app laat zien welke organisaties coronaproof zijn

tablet met app als puzzelstukjes

Welke organisaties coronaproof zijn is vanaf nu gratis te zien op een landelijk app. Deze Feelerz app vertelt precies welke coronamaatregelen restaurants, musea, hotels en winkels treffen tegen de verspreiding van het virus.

Bedrijven kunnen door het doorlopen van een vragenlijst aan bezoekers laten zien wat zij hebben gedaan om aan de coronamaatregelen te voldoen. Op hun beurt kunnen bezoekers via de app feedback geven en nieuwe kandidaten aandragen. Zo kunnen mensen een afweging maken om een bepaalde locatie wel of niet te bezoeken. De app is via zowel Android als Apple te downloaden.

Aanbod

De van Nederlandse startup heeft inmiddels meer dan 1 miljoen bedrijven en organisaties in een aantal landen in de app opgenomen. Zo is iedereen thuis of op reis goed geïnformeerd. Verder moet de feedback van gebruikers ook zorgen dat organisaties waar nodig verbeteringen kunnen aanbrengen.

Organisaties kunnen op de website van de makers via de wereldkaart op zoek gaan naar hun zaak en daar het Feelerz-sjabloon invullen. hier moet de relevante informatie komen voor potentiële bezoekers. Vervolgens wordt de informatie automatisch gepubliceerd in de Feelerz app.

Dit stelt potentiële bezoekers in staat om eerst de organisatie af te tasten en vervolgens besluiten te komen. De feedback achteraf doet de rest. Op basis daarvan en de informatie van de organisatie krijgen de bezochte organisaties een score. Zo kunnen andere bezoekers snel beslissen wie en wat veilig is om te bezoeken.

Samen met de op handen zijnde app van de overheid moet dit zorgen voor meer veiligheid en betere kennis.

 

Gerelateerde berichten...

X