Fortinet breidt security-oplossingen voor het Google Cloud Platform uit

Fortinet maakt bekend dat het zijn aanbod van Fortinet Security Fabric-oplossingen voor het Google Cloud Platform heeft uitgebreid. In aanvulling op de FortiGate Next-Generation Firewall stelt Fortinet nu ook FortiManagerFortiAnalyzer en FortiWeb beschikbaar voor gebruikers van het Google Cloud Platform. Dit biedt hen de mogelijkheid om diverse beveiligingslagen aan te brengen op basis van alles van next-generation firewalls tot beveiliging van internetapplicaties en analyses van bedreigingsinformatie. 

Verder breidt Fortinet zijn aanbod vanSecurity Fabric– oplossingen en Fabric Connectors voor het Google Cloud Platform uit. Nieuwe pay as you go-modellen voor FortiGate en FortiWeb binnen de Google Cloud Platform Marketplace en de mogelijkheid om een schaalbare cluster van Fortinet-instances in te richten dragen bij aan transparante beveiliging zonder digitale bedrijfsprocessen te vertragen. Ook de Fabric Connectors zijn nu beschikbaar voor gebruikers van het Google Cloud Platform.

Google Cloud Platform (GCP) is lid van het Fortinet Fabric-Ready Partner-programma, het paradepaardje binnen de technologische samenwerkingsprogramma’s van Fortinet. Het programma vormt een kerncomponent van de Fortinet Security Fabric, die het mogelijk maakt om de beveiligingsoplossingen en Fortinet en partners met elkaar te integreren om voor integrale beveiliging te zorgen. Dit jaar is Fortinet Velocity Sponsor tijdens Google NEXT 2018. Geïnteresseerden kunnen zich op de stand van Fortinet (W1308) nader laten informeren over de Security Fabric-oplossingen voor het Google Cloud Platform.

Vincent Zeebregts, country manager Fortinet Nederland: “Steeds meer bedrijven stappen over op een cloud-gebaseerde IT-infrastructuur. Het is dan handig dat ze de beveiligingsplatforms van hun keuze eveneens naar de cloud kunnen overzetten. Fortinet biedt gebruikers van het Google Cloud Platform volledige toegang tot alle oplossingen die deel uitmaken van de Fortinet Security Fabric. Dit biedt hen de mogelijkheid om beveiligingsmechanismen te implementeren waar en wanneer ze dat maar willen.”

Gerelateerde berichten...

X