IT-partner Bechtle geeft een webinar ‘ransomware en hoe het evolueert’

Wist je dat het gemiddelde bedrag dat cybercriminelen eisen na een ransomware-aanval bijna 10 miljoen euro is? Kan jouw organisatie dat bedrag missen? Waarschijnlijk niet. IT-partner Bechtle geeft daarom een webinar, ‘Ransomware en hoe het evolueert’, op 22 september. Tijdens het webinar leer je van twee ervaren security experts hoe je jouw organisatie maximaal kunt verdedigen.

Tijdens het webinar nemen Patrick Voss, solution advisor security bij Bechtle, en Mick Martens van Barracuda je mee in de laatste trends en ontwikkelingen als het gaat om ransomware. Ben je bekend met deze vorm van cybercriminaliteit? Ransomware is schadelijke software die de gegevens van je organisatie versleutelt of verhindert dat je toegang kunt krijgen tot je eigen systemen.
Cybercriminelen eisen vervolgens losgeld (ransom) in ruil voor de decoderingssleutel. Betaal je het losgeld? Dan heb je geen garantie dat die sleutel werkt en je organisatie de gegevens terugkrijgt. Veel organisaties zijn in deze val getrapt en betaalden, maar hebben hun gegevens niet teruggekregen.

Interessant voor iedereen

Het webinar is interessant voor alle soorten organisaties en ondernemers. Want ransomware is een probleem voor alle ondernemingen, groot en klein, en maakt geen onderscheid in branches. Het is niet voor niets dat ransomware dusdanig is geëscaleerd dat veel regeringen het behandelen als terroristische daad en maatregelen zullen opleggen (NIS 2).
Patrick en Mick gaan in op de huidige situatie van organisaties. Denk daarbij aan de digitale transformatie die veel organisaties doormaken, gebrek aan deskundig personeel en tijdsgebrek. Ook het aantal dreigingen dat toeneemt wordt besproken. Na het webinar heb je een beter inzicht in de ransomware-aanvalsfasen én weet je hoe jij je organisatie kunt beschermen. Je krijgt een ransomware-checklist en een beveiligingsplan.

Aanmelden voor het webinar

Het webinar staat gepland op donderdag 22 september 11.00-12.00 uur. Je kunt je vanaf nu inschrijven via de Bechtle-website voor dit webinar door je gegevens in te vullen. Deel het webinar ook zeker met collega’s of andere zakenrelaties. Want cybersecurity is voor iedereen relevant. Veel kijkplezier!

Schrijf je in

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X