De ransomware-aanval en hoe het evolueert

Bijna 10 miljoen euro. Dat is het gemiddelde bedrag dat cybercriminelen eisen na een ransomware-aanval. Kan jouw organisatie dat bedrag missen? Waarschijnlijk niet. Word geen slachtoffer van ransomware! Schrijf je in voor het webinar op 22 september ‘Ransomware en hoe het evolueert’ en leer hoe je jouw organisatie maximaal kunt verdedigen dankzij de tips en inzichten van onze securityexperts.

Tijdens het webinar ‘Ransomware en hoe het evolueert’ nemen Patrick Voss, solution advisor security bij Bechtle, en Mick Martens van Barracuda je mee in de laatste trends en ontwikkelingen als het gaat om ransomware. Ransomware is schadelijke software die de gegevens van je organisatie versleutelt of verhindert dat je toegang kunt krijgen tot je eigen systemen.

Cybercriminelen eisen vervolgens losgeld (ransom) in ruil voor de decoderingssleutel. Betaal je het losgeld? Dan heb je geen garantie dat die sleutel werkt en je organisatie de gegevens terugkrijgt. Veel organisaties zijn in deze val getrapt en betaalden, maar hebben hun gegevens niet teruggekregen.

Ransomware is een probleem voor alle organisaties, groot en klein, en maakt geen onderscheid in branches. Het is niet voor niets dat ransomware dusdanig is geëscaleerd dat veel regeringen het behandelen als terroristische daad en maatregelen zullen opleggen (NIS 2).

Tijdens het webinar:
– Gaan we in op de huidige situatie van organisaties.
– Geven we je een overzicht van fases in een ransomware-aanval en leggen uit hoe je je kan verdedigen.
– Gaan we dieper in op mitre attack fases.
– Bieden we je een handige ransomware-checklist en een beveiligingsplan.
– Krijg je inzicht in het beveiligen van e-mails en applicaties.
– Ontdek je hoe je gegevens kunt back-uppen.

Het webinar vindt plaats op 22 september van 11:00 uur tot 12:00 uur.

Meer informatie vind je hier.

Direct gratis aanmelden doe je hier.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...