Computing Everywhere tijdens Infosecurity.nl

Computing Everywhere tijdens Infosecurity.nl

Computing Everywhere is het overkoepelende thema van de achttiende editie van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Dat maakt Jaarbeurs, organisator van de IT-beurzen, bekend. De beurzen vinden tegelijkertijd plaats op 4 en 5 november 2015 in de Utrechtse Jaarbeurs.

Het thema is opgedeeld in zeven verschillende ‘theaters’ met diverse sessies: Cloud Computing, Cyber Security, Data Center & Infrastructure Optimisation, Data Growth & Storage Capacity, Enterprise Mobility, IT Service Management & Control en Privacy, Governance & Risk Management.

De Nederlandse IT-sector is volgens organisator Jaarbeurs ook dit jaar weer breed vertegenwoordigd onder de exposanten: van lokale speler tot multinational en van datacenter tot IT-dienstverlener.

Bezoekers kunnen diverse seminars bijwonen. Het  keynoteprogramma kent onder andere een live stage show gebaseerd op een echte hackingcampagne door de strijdende partijen in het Syrische conflict. Het volledige seminarprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Computing Everywhere is de overtreffende trap van The Internet of Things, waarbij de verbinding van, en interactie tussen mobiele apparaten centraal staat. Dit thema dient, net als dat van vorig jaar, als paraplu voor zeven thematische invalshoeken die aan de orde komen tijdens de sprekerssessies van de IT-beurzen. In die sessies vinden bezoekers oplossingen voor vraagstukken rondom een van de meest actuele en belangrijke thema’s in de IT-branche.

Gratis registreren voor dit evenement is mogelijk op de website van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. De beurs is geopend op 4 en 5 november 2015 van 9.30 uur tot 17.00 uur.  Reageren via Twitter kan – ook nu al – via de hashtags: #Infosecuritynl, #StorageExpo, #ToolingEvent.