1 min Security

Ambassade in België matchmaker voor Nederlandse it-bedrijven

Ambassade in België matchmaker voor Nederlandse it-bedrijven

Ook in België neemt het belang van cyber security snel toe. Het aantal cyber-aanvallen in België is in de afgelopen jaren verdubbeld, zowel bij MKB-bedrijven als de overheid. Dit biedt kansen voor Nederlandse cyber securitybedrijven die hun business naar of in België willen uitbreiden.

De Nederlandse ambassade in Brussel wil deze bedrijven helpen en organiseert samen met A&B Partners een matchmaking ‘Cyber Security’ op dinsdag 25 november in Antwerpen. De matchmaking wordt in samenwerking met Nederland ICT georganiseerd. Deze matchmaking biedt Nederlandse bedrijven de kans om de behoeften van Belgische bedrijven, instellingen en overheden te verkennen, Nederlandse oplossingen voor te stellen, uitgebreide kennis en expertise op het gebied van ICT en cyber security over te brengen en mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

In samenspraak met en op maat van de deelnemende Nederlandse bedrijven, worden deze in contact gebracht met potentiële Belgische partners/afnemers. ’s Middags organiseert de ambassade ook een seminar over cyber security. Nederlandse it-bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen zich per email brenda.dierickx@a-bpartners.com aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek, waarbij wordt gekeken naar interesses, behoeften en de juiste contacten. Deelnemers aan de matchmaking die lid zijn van Nederland ICT krijgen 33 procent korting op de startbijdrage.